COSRX – Moisture Power Enriched Cream- 50ml

- 9%

Oorspronkelijke prijs was: € 30,75.Huidige prijs is: € 27,95.

Type vitamine

Vitamine B

SPF factor

10 of minder

Allergeneninformatie

Niet bekend

Huidtype

Gevoelige huid, Onzuivere huid

Inhoud

60 ml

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

Nederland

Periode na opening

12 maand

EAN

8809598453623

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Dagcremes

Merk

CosRx

Last updated on oktober 5, 2024 1:30 am
SKU: 9300000057003702 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De COSRX Moisture Power Enriched Cream is perfect voor de vochtarme- en droge huid. De hydraterende crème zorgt voor een langdurige hydratatie met een gladde en soepele huid als resultaat. Dankzij propolis wordt de balans tussen de natuurlijke oliën en de vocht in de huid behouden. De natuurlijke ceramides zorgen er voor dat de huid wordt beschermd en versterkt. Hierdoor zal de huid minder vocht verliezen. Het vitamine B5 hydrateert niet alleen de huid, maar werkt ook nog eens ontstekingsremmend en is dus effectief tegen huidirritatie!

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de COSRX Moisture Power Enriched Cream?

Ben je enthousiast geworden over deze hydraterende crème en ben je benieuwd of de COSRX Moisture Power Cream past bij jouw huid? Hieronder hebben we de belangrijkste kenmerken voor je op een rijtje gezet!

  • Gezichtscrème
  • Geschikt voor de vochtarme-, droge huid
  • Werkt ontstekingsremmend
  • Helpt de balans tussen de natuurlijke oliën en de vocht in de huid te behouden
  • Bevat vitamine B5
  • Hydrateert de huid
  • Werkt ontstekingsremmend
  • Effectief tegen huidirritatie

Hoe gebruik ik de

COSRX Moisture Power Enriched Cream?

Is de COSRX Moisture Cream de perfecte match met jouw huid en ben je klaar om de crème toe te voegen aan je dagelijkse skincare routine? Wij leggen je uit hoe je de crème het beste kunt gebruiken!

Breng de crème ‘s ochtends en ‘s avonds aan op een gereinigde huid. Je kunt je huid bijvoorbeeld reinigen met de COSRX Gel Cleanser. Dep de crème zachtjes in de huid totdat het volledig is opgenomen. Vergeet niet je hals en decolleté ook mee te nemen! De hydraterende crème is ook goed te gebruiken na het tonen van de huid.

Uit welke ingrediënten bestaat de

COSRX Moisture Power Enriched Cream?

Aqua/Water, Glycerin, Ethylexyl Stearate, Vinyl Dimethicone, Pentylene Glycol, Cocos Nucifera Oil, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Alcohol, Panthenol, PolymethyIsin chl Alcohol, Propolis Extract, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimthyl Taurat y,, P -6 Stearate, Butylene Glycol, Carbomer, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Tromethamine, Dim- ethicnol, Caprylyl Glycol, Arachidyl Glucoside, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP, Ethyley- glycerin, Xanthan Gum, Sucrose Stearate, Polyglyceryl-6 Behenate, Sodium Polyacrylate Starch, Stearic Acid, Palmitic Acid, Sodium Hyaluronate, Cholesterol, Hyaluronic Acid, Glycopp Hydrolyzed Hyaluronic Acid

Waar kan ik mijn vraag stellen over de

COSRX Moisture Power Enriched Cream?

Heb je een vraag over de Power Enriched Cream of over andere producten van COSRX? Stel je vraag aan onze Beauty Experts door een uitgebreide mail te sturen naar info@haarspullen.nl. Ben je benieuwd geworden naar dit merk? Neem dan ook eens een kijkje op de hoofdpagina van COSRX.

COSRX – Moisture Power Enriched Cream- 50ml
COSRX – Moisture Power Enriched Cream- 50ml

Oorspronkelijke prijs was: € 30,75.Huidige prijs is: € 27,95.

Gezond-winkel.nl
Logo