2 x Jojoba Gel Crème

 53,00

Alcoholvrij

Ja

Antirimpel

Ja

Dermatologisch getest

Ja

SPF factor

10 of minder

Ingrediënten

Jojoba Gel Crème bevat 25% jojoba-olie (simmondsia chinensis), en verder water, tocoferylacetaat, glycine, soja-olie, lactose, lactis proteinum (melkproteïne), bifida ferment lysate, fenoxyethanol, bisabolol (levomenol), chamomilla recutita (kamille) extract, tocoferol (vitamine E), polyacrylamide, C13-14 isoparaffine, laureth-7, dehydroazijnzuur, benzoezuur en benzylalcohol.

Allergeneninformatie

Bevat geen allergenen

Verpakkingsgewicht

0.15 kg

Huidtype

Normale huid, Droge huid, Gevoelige huid, Rijpe huid, Vette huid

Inhoud

100 ml

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Allergeneninformatie beschikbaar

Ja

Geslacht

Unisex

Huidbehoefte

Acne & puistjes, Doffe huid & grauwe huid, Geirriteerde & rode huid, Pigmentplekjes & littekens

Hyaluronzuur

Nee

Hydraterend

Ja

Hypo-allergeen

Ja

Land van oorsprong

Israël

Natuurlijke ingredienten

Ja

Periode na opening

36 maand

Signaalwoord

Niet van toepassing

EAN

8715848001202

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Dagcremes Acneverzorging

Merk

Naturapharma

Last updated on juni 8, 2024 12:26 am
SKU: 9200000091612588 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Jojoba Gel Crème bevat een hoog gehalte (maar liefst 25%) aan jojoba-olie (simmondsia chinensis) dat wordt verkregen uit de eerste koude persing. Jojoba Gel Crème is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de zeer droge, schrale huid en tevens voor de verzachting van lichte verbrandingen van de huid.

De actieve werkstoffen van Jojoba Gel Crème geven je huid een heerlijke oppepper!

Jojoba Gel Crème verricht wonderen bij specifieke huidissues als droge wintervelletjes, rimpels en littekens, en voelt bovendien fris en licht aan als water. Bij uitstek geschikt om de huid en te hydrateren en de beschermende hydrolipidenlaag te herstellen.

Door de bijzondere samenstelling is Jojoba Gel Crème een mooie mix van natuurlijke antioxidanten en gezonde vetzuren. Verder zit het tjokvol vitamine E. De crème bevat maar liefst 25% jojoba-olie, die zeer geschikt is voor mensen met eczeem, psoriasis en acne en zelfs een ontstekingsremmende werking heeft.

Jojoba Gel Crème kan diep in de huid doordringen, wat de huidvochtigheid positief beïnvloedt, zonder de poriën te verstoppen. Dus dat is goed nieuws voor een droog wintervel, maar daarnaast kan de crème ook de talgproductie van de vette huid verminderen.

Boordevol antioxidanten en kalmerende ingrediënten met een uiterst huidvriendelijke, hydraterende werking!

Aanbevolen gebruik: Gebruik onze pure Jojoba Gel Crème voor de dagelijkse verzorging van uw huid. Jojoba Gel Crème voedt en beschermt de huid, is aangenaam verzachtend en herstelt de natuurlijke vochtbalans. Tevens ondersteunt jojoba-olie het herstel van littekens.

Jojoba Gel Crème heeft haar effectiviteit bewezen bij de behandeling van een omvangrijke groep mensen met huidproblemen in een aantal van Israëls meest vooraanstaande medische centra. De crème bleek zeer effectief in het verbeteren van de huid betreffende het vertragen van de gevolgen van het ouder worden van de huid en de verzorging van ouderdomsvlekken. Jojoba Gel Crème voedt en beschermt de huid, is aangenaam verzachtend en herstelt de natuurlijke vochtbalans.

Gebruik Jojoba Gel Crème niet bij overgevoeligheid van een van de bestanddelen.

Dit product in de originele verpakking droog, donker en bij kamertemperatuur (15°C tot 25°C) bewaren. Bewaar buiten zicht en bereik van jonge kinderen.

Jojoba Gel Crème is voor uitwendig gebruik.

Overige specificaties: Land van herkomst: Israël / Artikelnummer: 411 / Z-indexnummer: 15127796 / EAN-code: 7290010182190 / Verpakking: kunststof pot in kartonnen doosje, 100 ml

2 x Jojoba Gel Crème
2 x Jojoba Gel Crème

 53,00

Gezond-winkel.nl
Logo