Dermaroller 6-in-1 set – titanium naald micro-needling voor anti-aging, acne, rimpels

 40,99

EAN

4251831302191

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Gezichtsrollers

Last updated on september 3, 2024 12:31 am
SKU: 9300000172269033 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • De set bevat: dermaroller met 300 naalden/naaldlengte 0,5 mm voor kleinere huidoppervlakken bijv. op het gezicht, dermaroller met 720 naalden/naaldlengte 1 mm voor middelgrote huidoppervlakken, dermaroller met 1200 naalden/naaldlengte 1,50 mm voor grotere huidoppervlakken; dermastempel met 12 naalden/naaldlengte 2 mm, extra inbegrepen zijn: borstel: Om grondig te reinigen. Reiniging van de gewenste huidgebieden voor de behandeling, desinfectieschaal: voor het desinfecteren van de opzetstukken
  • Veel vrouwen en mannen gebruiken dermaroller voor alle mogelijke huidproblemen – acne, littekens, cellulitis, striae, anti-aging, rimpels en zelfs hyperpigmentatie. Een dermaroller heeft honderden kleine micronaalden die kleine gaatjes in de huid creëren en daarbij de poriën een kort moment openen. Het lichaam reageert alsof het gewond is en geeft groeifactoren vrij, die de productie van collageen en elastine stimuleren en daarbij nieuwe, gezonde huid vormen.
  • De roller kan bijna op het hele lichaam worden gebruikt, behalve de oogleden en lippen. 0,50 mm lange naalden kunnen om de twee weken op hetzelfde huidgebied worden gebruikt, 1,0 mm lange naalden kunnen slechts eenmaal per drie tot vier weken op hetzelfde huidgebied worden gebruikt, 2,0 mm lange naalden kunnen slechts eenmaal per vier tot vijf weken op hetzelfde huidgebied worden gebruikt.
  • Was de dermaroller- en penopzetstukken in warm water en afwasmiddel, maar zorg ervoor dat de naalden niet worden beschadigd. Week ze vervolgens in het meegeleverde schaaltje in desinfecterende alcohol. Gooi de alcohol weg. Laat de step aan de lucht drogen. Pak hem terug in de container. Om hygiënische redenen raden wij je aan om je scooter regelmatig te vernieuwen.
  • 0,50 mm (klinisch gebruik): anti-aging, huidverlichting, huidversteviging, opbouw van een mooie en gezonde huid, verwijdert vuil en dode weefsels, vermindert haaruitval. 1,0 mm (medisch gebruik): verwijdert wallen onder de ogen, acne en lichte pigmentaties, haaruitval, waterpokkenlittekens, vermindert rimpels. 2,00 mm (medisch gebruik): diepe littekens en striae, zware cellulitis.
Dermaroller 6-in-1 set – titanium naald micro-needling voor anti-aging, acne, rimpels
Dermaroller 6-in-1 set – titanium naald micro-needling voor anti-aging, acne, rimpels

 40,99

Gezond-winkel.nl
Logo