Neostrata Enlighten Illuminating Serum 30 Ml

 79,06

Substantie

Spray

SPF-factor

0 SPF

Ingrediënten

Aqua (Water), Alcohol Denat., Butylene Glycol, Acetyl Glucosamine, Polysorbate 80, Dimethicone PEG-7 Phosphate, Glycerin, Kojic Acid, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Mandelic Acid, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Tetrahexyldecyl Ascorbate (Vitamin C Ester), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Retinyl Palmitate (Vitamin A), Arginine, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Sodium Bisulfite.

Huidtype

Normale huid, Droge huid, Gevoelige huid, Rijpe huid, Vette huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

30 g

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Geslacht

Mannen

Land van oorsprong

Europa

Periode na opening

12 maand

EAN

8470002022287

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Serums

Merk

NEOSTRATA

Last updated on maart 24, 2024 3:42 pm
SKU: 9300000075577102 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontketen de stralende, egale teint waar je altijd van hebt gedroomd met Neostrata Enlighten Illuminating Serum. Dit geavanceerde serum bevat een krachtige mix van exfoliërende zuren, waaronder mandelzuur en kojiczuur, die helpen om de huidtextuur te verbeteren en de teint te egaliseren. Het is verrijkt met voedende ingrediënten zoals natriumhyaluronaat en vitamine E, die de huid hydrateren en helpen om vocht vast te houden. Antioxidanten zoals vitamine C en retinylpalmitaat beschermen de huid tegen schade door vrije radicalen en helpen de teint te verhelderen. Het krachtige zoethoutwortelextract kalmeert de huid en vermindert ontstekingen.

Dit serum is ontworpen om snel te worden opgenomen en laat geen vettig residu achter. Het is geschikt voor alle huidtypen en kan worden gebruikt als een aanvulling op uw huidverzorgingsroutine om de teint te verbeteren en de huidtextuur te verfijnen. Maak van Neostrata Enlighten Illuminating Serum uw geheime wapen voor een stralende, egale teint die straalt van binnenuit!

Neostrata Enlighten Illuminating Serum 30 Ml
Neostrata Enlighten Illuminating Serum 30 Ml

 79,06

Gezond-winkel.nl
Logo