Pullach Hof – Olijfolie Crème Olie – 500 ml – Voor dagelijks gebruik –

 14,95

Substantie

Crème

Alcoholvrij

Nee

Antirimpel

Ja

Dermatologisch getest

Ja

Ingrediënten

ingredients: aqua, petrolatum, glycerin, stearyl alcohol, paraffinum liquidum, olea europaea fruit oil, cetyl alcohol, ceteareth-25, cetearyl alcohol, persea gratissima oil tocopherol, lecithin, ascorbyl palmitate glyceryl stearate, glyceryl oleate, citric acd ceteareth-15, myristyl alcohol, myreth-4 lactic acid, phenoxyethanol, benzoic acid, dehydroacetic acid, parfum, limonene hexyloinnamal, benzyl salicylate, linalool alpha-isomethyl ionone, citronellol

Verpakkingsgewicht

0.50 kg

Huidtype

Normale huid, Droge huid, Gevoelige huid, Rijpe huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

500 ml

Verpakking hoogte

15 cm

Verpakking lengte

30 cm

Verpakking breedte

12 cm

Allergeneninformatie beschikbaar

Nee

Geschikt voor lichaamsdeel

Decollete, Gezicht, Hals

Geslacht

Unisex

Huidbehoefte

Acne & puistjes, Doffe huid & grauwe huid, Geirriteerde & rode huid, Pigmentplekjes & littekens

Hydraterend

Ja

Inhoud per dispenser

500 ml

Land van oorsprong

Duitsland

Natuurlijke ingredienten

Ja

Olievrij

Nee

Periode na opening

6 maand

Verstevigend

Ja

Verzorgend

Ja

EAN

6097145959977

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Nachtcremes Acneverzorging

Merk

Pullach hof

Opties

Voedend, Hydraterend, Anti-rimpel, Dermatologisch getest, Verstevigend, Alleen natuurlijke ingrediënten

Last updated on maart 24, 2024 3:37 pm
SKU: 9300000157439428 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Olijfolie crème 500ml
Hoogwaardige dagcrème met koudgeperste olijfolie een rijke intensief hydraterende crème die tot de onderhuidse lagen van de opperhuid door dringt.

Olijfolie, vaak gemaakt van olijfolie en andere natuurlijke ingrediënten, is een populair huidverzorgingsproduct waarvan wordt aangenomen dat het verschillende potentiële voordelen voor de huid biedt. Hoewel individuele resultaten kunnen verschillen, zijn hier enkele mogelijke voordelen van het gebruik van olijfcrème:

Hydratatie : Olijfolie is rijk aan gezonde vetzuren en antioxidanten, die kunnen helpen de huid te hydrateren en te voeden. Het kan helpen om de natuurlijke vochtbarrière van de huid te behouden en uitdroging en schilfering te voorkomen.

Bescherming tegen antioxidanten : Olijfolie bevat antioxidanten zoals vitamine E en polyfenolen, die de huid kunnen helpen beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Vrije radicalen dragen bij aan vroegtijdige veroudering en huidbeschadiging.

Ontstekingsremmende eigenschappen : Olijfolie bevat verbindingen die ontstekingsremmende eigenschappen hebben. Het gebruik van olijfcrème kan de geïrriteerde of ontstoken huid helpen kalmeren, waardoor het geschikt is voor aandoeningen zoals eczeem of een gevoelige huid.

Anti-verouderingseffecten : de antioxidanten in olijfolie kunnen fijne lijntjes en rimpels helpen verminderen door de collageenproductie te bevorderen en de elasticiteit van de huid te verbeteren.

Vitaminen en voedingsstoffen Olijfolie is een bron van vitamine A, D en K, evenals andere voedingsstoffen die gunstig zijn voor de algehele gezondheid en het uiterlijk van de huid.

Bescherming tegen de zon : Hoewel olijfolie geen vervanging is voor een goede zonnebrandcrème, bevat het een natuurlijke verbinding, squaleen genaamd, die een zekere mate van bescherming tegen UV-straling kan bieden.

Hydratatiebehoud : de vetzuren in olijfolie kunnen de huid helpen vocht vast te houden, wat leidt tot een voller en meer gehydrateerd uiterlijk.

Verbeterde huidtextuur : Regelmatig gebruik van olijfcrème kan bijdragen aan een gladdere en zachtere huid door de textuur van de huid te verbeteren.

Natuurlijke ingrediënten : Olijfolie bevat vaak natuurlijke ingrediënten die minder snel irritatie of bijwerkingen veroorzaken in vergelijking met sommige synthetische huidverzorgingsproducten.

  • Maak je huid zijdezacht en soepel
  • Ervaar het aangename gevoel van een jeugdige huid – geproduceerd in de Allgäu – beste kwaliteit
  • Dermatologisch getest
  • Inhoud 500ml
  • Geproduceerd door het Pullach Hof
  • Uit Duitsland
Pullach Hof – Olijfolie Crème Olie – 500 ml – Voor dagelijks gebruik –
Pullach Hof – Olijfolie Crème Olie – 500 ml – Voor dagelijks gebruik –

 14,95

Gezond-winkel.nl
Logo