My No.1 voedende en regenererende crème voor de droge huid 55g

 16,39

Dermatologisch getest

Ja

SPF-factor

0 SPF

Ingrediënten

Ingredients: Aqua, Theobroma Cacao Seed Butter, Rosa Damascena Flower Water, Triticum Vulgare Germ Oil, Glycerin, Hydroxyethyl Acrylate, Sodium Hyaluronate, Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Trilaureth-4 Phosphate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Verpakkingsgewicht

0.15 kg

Huidtype

Normale huid, Rijpe huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

55 g

Verpakking hoogte

55 mm

Verpakking lengte

53 mm

Verpakking breedte

53 mm

Geslacht

Vrouwen

Land van oorsprong

Polen

Natuurlijke ingredienten

Ja

Periode na opening

12 maand

EAN

5907504400044

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Serums

Merk

Fitomed

Opties

Dermatologisch getest, Alleen natuurlijke ingrediënten

Last updated on maart 24, 2024 3:33 pm
SKU: 9300000036593750 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Mijn Crème 1 startte de serie Mijn Crème op basis van cacaoboter en verse kruidenextracten. De eenvoudige maar unieke samenstelling en fluweelzachte textuur maken het tot een effectief en zacht product voor de huid. Het is een heerlijke crème niet alleen voor gezichtsverzorging, droge en gevoelige huid, maar ook voor handverzorging. Tarwekiemolie bevat vitamine E, voedt en beschermt de huid tegen veroudering, natuurlijk rozenwater verzacht irritatie, terwijl cacaoboter biocompatibel is met de huid, vult de lipidenlaag in de opperhuid aan, die voortdurend wordt weggespoeld en geschonden door wassen en ontsmetten. Zorg goed voor je huid en je dierbaren! Geef het cadeau van een gezonde conditie voor het hele jaar. Laat My No.1 Cream vandaag nog de uwe zijn!

Voor de verzorging van de droge huid adviseren wij ook kruidengel voor de droge en gevoelige huid “Zeepkruid” en kruidentonic “Licorice smooth”.

Aanbevolen voor: droge huid, dag en nacht.

Actieve ingrediënten: tarwekiemolie, cacaoboter, rozenhydrolaat.

Werking: voed, verzacht, regenereert de epidermis.

Actieve ingrediënten onder de loep:

– Tarwekiemolie hydrateert goed, verzacht en smeert de epidermis. Het bevat grote hoeveelheden vitamine E, dat een sterke antioxidant en antioxidant is. De lecithine in de olie voorkomt waterverlies door de opperhuid en versnelt de regeneratie ervan.

– cacaoboter wordt verkregen door het vet uit cacaobonen te persen. Het bevat vitaminen zoals kalium, magnesium, calcium en ijzer, alsook antioxidanten die de effecten van vrije radicalen neutraliseren. Het smeert, verzacht, regenereert en beschermt de epidermis tegen uitdroging.

– rozenhydrolaat natuurlijk aromatisch water, dat ontstaat bij het verkrijgen van olie tijdens de destillatie van rozenblaadjes. Het wordt aanbevolen voor de verzorging van de droge, gevoelige, rijpe, vasculaire en normale huid. Het verstevigt, hydrateert en verfrist. Door de evenwichtige samenstelling is het milder dan oliën en veroorzaakt het geen allergieën.

Eigenschappen: veganistische cosmetica. Het gehalte aan actieve en natuurlijke ingrediënten is 96%. Lichte variaties in kleur, geur en textuur zijn toegestaan. Bewaren bij kamertemperatuur. Beschermen tegen de zon.

Hoe te gebruiken: Een kleine hoeveelheid crème aanbrengen op een gereinigd gezicht.

My No.1 voedende en regenererende crème voor de droge huid 55g
My No.1 voedende en regenererende crème voor de droge huid 55g

 16,39

Gezond-winkel.nl
Logo