Nacomi Next Level Zuur Peeling Voor De Gevoelige Huid 30ml.

 21,18

Substantie

Vloeibaar

SPF-factor

0 SPF

Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Gluconolactone, Mel, Lactobionic Acid, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Honey Extract, Cellulose, Hectorite, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol.

Verpakkingsgewicht

0.08 kg

Huidtype

Normale huid, Droge huid, Gevoelige huid, Rijpe huid, Vette huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

30 ml

Verpakking hoogte

124 mm

Verpakking lengte

39 mm

Verpakking breedte

39 mm

Allergeneninformatie beschikbaar

Nee

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

Polen

Periode na opening

12 maand

Salicylzuur

Nee

EAN

5902539714388

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Serums

Merk

Nacomi

Geschikt voor handbagage

Geschikt voor handbagage

Last updated on maart 24, 2024 3:25 pm
SKU: 9300000083051105 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Nacomi Next Level Zuur Peeling is perfect te gebruiken bij een gevoelige en tere huid. Het serum op basis van het actieve ingrediënt Apibreeze zorgt voor een zachte huidvernieuwing. Het is een natuurlijke remedie die effectief exfolieert en alfahydroxyzuren (AHA’s) bevat zonder irriterend te zijn. Het combineert de eigenschappen van PHA met de reinigende, regenererende en hydraterende werking van de bekroonde Manuka-honingextract.

Het aanwezige lactobionzuur ondersteunt het proces van afschilfering van de opperhuid, verzacht de structuur en handhaaft een passend niveau van hydratatie. Dankzij de samenstelling van galactose kalmeert lactobionzuur irritaties en heeft het ontstekingsremmende eigenschappen. Samen met gluconolacton versnellen ze de regeneratie, egaliseren ze de kleur en voorkomen ze huidveroudering.

Manuka-honingextract is ontstekingsremmend, kalmeert de geïrriteerde huid en vermindert roodheid. Dankzij deze eigenschappen voedt, regenereert en verzacht het de huid intensief, waardoor deze fluweelzacht wordt.

Gebruik:
Breng ’s avonds een kleine hoeveelheid aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Vermijd het gebied rond de ogen, mond en neus. Zachtjes inmasseren en tot 10 minuten laten inwerken (Begin van gebruik 2-3 minuten laten inwerken) daarna afspoelen met lauw water. Gebruik 2-3 keer per week tijdens de avondverzorging. Tijdens het gebruik kunt je een licht branderig gevoel op de huid krijgen. Buiten bereik van kinderen houden. Product alleen voor uitwendig gebruik. Tijdens de behandeling is het noodzakelijk om dagcrèmes met SPF 50-filter te gebruiken. Voor het eerste gebruik moet een allergietest worden uitgevoerd. Stop het gebruik in geval van bijwerkingen.

De Nacomi Next Level Zuur Peeling Voor De Gevoelige Huid is goed te gebruiken bij een:
– droge huid
– gemengde huid
– vettige huid
– gevoelige huid, vatbaar voor irritatie
– huid met Acne
– huid met verkleuring
– volwassen huid

Inhoud:
30 ml.

Nacomi Next Level Zuur Peeling Voor De Gevoelige Huid 30ml.
Nacomi Next Level Zuur Peeling Voor De Gevoelige Huid 30ml.

 21,18

Gezond-winkel.nl
Logo