Kocher – Klemschaar – Verpleegkundige

 9,95

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Aantal stuks in verpakking

1

Multifunctioneel

Ja

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig

Type schaar

Coupeschaar

Verpakking breedte

200 mm

Verpakking hoogte

5 mm

Verpakking lengte

200 mm

Verpakkingsgewicht

20 g

EAN

8720039729827

Categorieën

Persoonlijke verzorging Haaraccessoires Kappersscharen Haar

Type kappersschaar

Coupeschaar

Merk

Novaex

Last updated on maart 23, 2024 1:05 pm
SKU: 9300000154122007 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Novaex RVS Kocher: De Essentiële Tool voor Medisch Gebruik

De Novaex RVS Kocher is een onmisbaar instrument voor medische professionals in ziekenhuizen, klinieken en andere medische omgevingen. Met zijn hoogwaardige roestvrijstalen constructie en doordachte ontwerp biedt deze 14 cm lange kocher ultieme precisie en betrouwbaarheid bij het hanteren van medische instrumenten en verbandmateriaal.

De Novaex RVS Kocher is speciaal ontworpen voor nauwkeurigheid en comfort tijdens medische procedures. Het biedt een stevige grip voor het vastklemmen van verbanden, het manipuleren van weefsel en het positioneren van kleine instrumenten. Of het nu gaat om wondverzorging, hechtingen of andere medische handelingen, deze kocher zorgt voor maximale controle en precisie.

Met zijn roestvrijstalen constructie is de Novaex RVS Kocher duurzaam en eenvoudig te reinigen. Het materiaal voldoet aan de hoogste hygiënenormen in de medische sector en is bestand tegen corrosie, wat essentieel is voor een veilig en betrouwbaar gebruik.

Voeg de Novaex RVS Kocher toe aan uw medische instrumentarium en ervaar de kwaliteit en functionaliteit die het biedt. Of u nu een chirurg, verpleegkundige of medische professional bent, deze kocher zal u niet teleurstellen. Bestel vandaag nog en ontdek de voordelen van de Novaex RVS Kocher voor uw medische praktijk.

Kocher – Klemschaar – Verpleegkundige
Kocher – Klemschaar – Verpleegkundige

 9,95

Gezond-winkel.nl
Logo