Shisiedo Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer Refill Dagcrème 50 ml

 32,59

SPF factor

10 of minder

Ingrediënten

WATER(AQUA/EAU)・CETYL ETHYLHEXANOATE・HYDROGENATED POLYDECENE・BUTYLENE GLYCOL・DIMETHICONE・XYLITOL・GLYCERIN・SILICA・SQUALANE・PEG-60 GLYCERYL ISOSTEARATE・ALCOHOL・STEARYL ALCOHOL・BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER・GLYCERYL STEARATE・ERYTHRITOL・BEHENYL ALCOHOL・TREHALOSE・TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)・PHENOXYETHANOL・ISOSTEARIC ACID・HYDROGENATED PALM OIL・MICA・PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER・ELAEIS GUINEENSIS (PALM) KERNEL OIL・ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL・CHLORPHENESIN・XANTHAN GUM・DIPROPYLENE GLYCOL・ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER・DISODIUM EDTA・TIN OXIDE・SODIUM METAPHOSPHATE・ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL (ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL)・SODIUM POLYACRYLATE・LIMONENE・CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL・LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL・TOCOPHEROL・IRON OXIDES (CI 77492)・CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACT・SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL・POTASSIUM HYDROXIDE・PLANKTON EXTRACT・CITRIC ACID・ <M094949-702>

Huidtype

Normale huid, Droge huid, Gevoelige huid, Rijpe huid, Vette huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

50 ml

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Geslacht

Unisex

Inhoud per dispenser

50 ml

Land van oorsprong

Frankrijk

Periode na opening

12 maand

EAN

0768614188834

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Dagcremes

Serie

Shiseido Waso

Merk

SHISEIDO

Last updated on maart 24, 2024 2:56 pm
SKU: 9300000107545070 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Shisiedo Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer Refill Dagcrème 50 ml.

MEER BEAUTY, MINDER AFVAL!

Deze snelle, knoeivrije refill pod past naadloos in je pot WASO Shikulime Mega Hydrating Moisturizer. De pod bevat dezelfde romige, zachte formule die je huid in balans houdt en een gezonde uitstraling geeft. Koop een refill pod wanneer je product op is om het gebruik van plastic met 89%* te verminderen!Navullen, opmaken, vervangen door een nieuwe refill, herhalen!

*gebaseerd op de berekening van het gewicht aan plastic dat wordt bespaard doordat de pot niet opnieuw hoeft te worden gekocht

SHIKULIME MEGA HYDRATING MOISTURIZER

Een intensieve, dorstlessende moisturizer met Shikuwasalimoen die de huidbarrière in balans houdt. 48 uur* hydratatie. Versmelt moeiteloos met de huid. Versterkt de werking van de huidbarrière en voedt de huid grondig. Voelt romig en zacht aan. Houdt de huid in balans en geeft haar een gezonde uitstraling.

*Instrumentele test met 10 proefpersonen.

SHIKUWASA, Japanse limoen

De kracht van deze ‘levenslimoen’ boordevol polyfenolen uit Okinawa ondersteunt de goede werking van de huidbarrière.**in vitro

VAN DE BOERDERIJ NAAR JE BADKAMER

Omdat we samenwerken met boeren uit verschillende Japanse regio’s, kunnen we de traceerbaarheid en kracht van onze plantaardige bestanddelen verzekeren en tegelijkertijd de plaatselijke economie steunen.Wetenschappers vatten de kracht van deze lokaal geteelde bestanddelen in huidverzorgingsproducten boordevol voedingsstoffen met een klinisch bewezen doeltreffendheid.

ONZE BELOFTEN VOOR JE HUID EN MOEDER NATUUR

1. Zuivere formule:

Formule met hoogwaardige bestanddelen die zorgvuldig geselecteerd werden vanwege hun voordelen voor de huid.

2. Vegan formule:

Formule zonder grondstoffen van dierlijke oorsprong of dierlijke derivaten, en in overeenstemming met het dierenwelzijnsbeleid van Shiseido.

3. Waterbesparende formule:

Formule bevat water uit weggegooide appels.

4. Duurzame verpakking:

Al het materiaal voor onze verpakkingen werd zorgvuldig geselecteerd.Om ons plasticverbruik te verminderen, gebruiken we duurzame verpakkingen met 95% gerecycled plastic voor de buitenkant van de pot, en 30% geüpcycled rijstvlies voor de buitenste dop.

Wanneer je kiest voor een refill pod, wordt het plasticverbruik met 89% verminderd in vergelijking met het kopen van een nieuwe pot.

Shisiedo Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer Refill Dagcrème 50 ml
Shisiedo Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer Refill Dagcrème 50 ml

 32,59

Gezond-winkel.nl
Logo