Skincyclopedia | Mild Peeling Gezichtsserum met 5% Amandelzuur en Polyhydroxyzuren + Actieve houtskool 30ml | helpt tegen puistjes, verstopte poriën en dofheid

 11,95

Substantie

Balsem

Alcoholvrij

Ja

Dermatologisch getest

Ja

SPF-factor

0 SPF

Ingrediënten

AQUA (WATER), GLYCERINE, GLUCONOLACTONE, PROPYLEENGLYCOL, AMANDELICZUUR, KOOLSTOF, NIACINAMIDE (VITAMINE B3), XANTHAANGOM, FENOXYETHANOL, NATRIUMHYDROXIDE.

Parfumvrij

Ja

Verpakkingsgewicht

0.10 kg

Huidtype

Normale huid, Gevoelige huid, Vette huid, Gecombineerde huid

Inhoud

30 ml

Verpakking hoogte

4 cm

Verpakking lengte

10 cm

Verpakking breedte

4 cm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Allergeneninformatie beschikbaar

Nee

Geslacht

Unisex

Huidbehoefte

Acne & puistjes, Doffe huid & grauwe huid

Hyaluronzuur

Nee

Hypo-allergeen

Ja

Inhoud per dispenser

30 ml

Land van oorsprong

Bulgarije

Natuurlijke ingredienten

Ja

Olievrij

Ja

Percentage Benzophenone-3 BP-3

0 %

Percentage Octocrylene

0 %

Periode na opening

6 maand

Retinol

Nee

Salicylzuur

Nee

Verstevigend

Nee

Verzorgend

Ja

EAN

3801017004176

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Serums Acneverzorging

Merk

Skincyclopedia

Opties

Voedend, Dermatologisch getest, Alleen natuurlijke ingrediënten, Alcoholvrij, Hypo-allergeen

Last updated on maart 24, 2024 2:55 pm
SKU: 9300000157977925 Categorie:
Uw recensie toevoegen

ZACHT EXFOLIËREND GEZICHTSSERUM MET 5% MANDELIC EN POLYHYDROXYZUREN + GEACTIVEERDE HOUTSKOOL. Geschikt voor normale, vette of gevoelige huid die wordt getroffen door onzuiverheden, verstopte poriën of een doffe teint.

“Dompel uw huid onder in de zachte kracht van ons exfoliërende gezichtsserum. Met een krachtige combinatie van 5% amandelzuur en polyhydroxyzuren, gecombineerd met geactiveerde houtskool, biedt dit serum een doeltreffende maar milde exfoliatie die uw huid vernieuwt zonder irritatie. Ontworpen om onzuiverheden, verstopte poriën en dofheid aan te pakken, onthult dit serum een frisse, stralende huidtextuur. Laat uw huid weer ademen en herstel haar natuurlijke glans met dit unieke skincare-juweeltje.”

1. 5% Amandelzuur: Amandelzuur is een alfahydroxyzuur (AHA) dat bekend staat om zijn milde exfoliërende eigenschappen. Het helpt de bovenste laag van de huid zachtjes te verwijderen, waardoor dode huidcellen worden verminderd en de huidtextuur wordt verbeterd. Het kan ook helpen bij het verminderen van hyperpigmentatie en het bevorderen van een egale teint.

2. Polyhydroxyzuren (PHA’s):** PHA’s zijn een groep van chemische exfolianten die vergelijkbaar zijn met AHA’s, maar over het algemeen milder en zachter voor de huid. Ze helpen bij het exfoliëren van de huid en het verwijderen van dode huidcellen, waardoor de huid gladder en stralender wordt.

3. Geactiveerde Houtskool: Geactiveerde houtskool staat bekend om zijn vermogen om onzuiverheden en overtollig talg aan te trekken en te absorberen. Dit kan helpen bij het verwijderen van gifstoffen en onzuiverheden uit de poriën, waardoor de huid helder en gerevitaliseerd aanvoelt.

Deze krachtige combinatie van ingrediënten werkt samen om de huid zachtjes te exfoliëren, verstopte poriën aan te pakken en een doffe huid op te frissen. Het serum is ontworpen om de huid te vernieuwen zonder overmatige irritatie, waardoor een stralende en heldere teint wordt bevorderd. Ideaal voor mensen met normale, vette of gevoelige huid die last hebben van onzuiverheden, verstopte poriën en dofheid. Gebruik het serum ’s avonds op een gereinigde huid voor optimale resultaten en vergeet niet om een breed spectrum SPF te gebruiken tijdens het gebruik van het product en de week daarna om de huid te beschermen tegen de zon.

Hoe te gebruiken: Alleen ’s avonds aanbrengen op een schone huid. Breng een breed spectrum zonnebrandcrème aan tijdens het gebruik van het product en gedurende een week daarna.

Wat is uw zorg?
Onzuiverheden
Verstopte poriën
Dofheid

Wat is uw huidtype?
Normale huid
Vette huid
Gevoelige huid

Wanneer aan te brengen?
Alleen ’s avonds

Wat te verwachten?
Verlichting bij onzuiverheden
Huid die gematteerd is
Egale teint

Wat is de textuur?
Licht

Skincyclopedia | Mild Peeling Gezichtsserum met 5% Amandelzuur en Polyhydroxyzuren + Actieve houtskool 30ml | helpt tegen puistjes, verstopte poriën en dofheid
Skincyclopedia | Mild Peeling Gezichtsserum met 5% Amandelzuur en Polyhydroxyzuren + Actieve houtskool 30ml | helpt tegen puistjes, verstopte poriën en dofheid

 11,95

Gezond-winkel.nl
Logo