Q+A Normal Skin – Reinigingsgel 1x 125 ml & Toner 1x 100 ml & Gezichtsserum 1x 30 ml & Oogserum 1x 15 ml – Pakket

 36,86

Type vitamine

Vitamine B3

Substantie

Gel

Antirimpel

Nee

Dermatologisch getest

Ja

Ingrediënten

Q+A Caffeine Oogserum 15 ml Aqua (Water), Propylene Glycol, Betaine, Pentylene Glycol, Caffeine, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Water, Collagen, Biosaccharide Gum-1, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Lonicera Japonica (Japanese Honeysuckle) Extract, Cocoyl Proline, Lactobacillus Ferment Filtrate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Phytate, Glycerin, Lactobacillus Ferment, Xanthan Gum, Alcohol, Sodium Levulinate, Sodium Hydroxide, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Lactic Acid., Ingrediënten – Q+A Vitamin C Brightening Serum 30 ml Aqua (Water), Caprylic, Capric Triglyceride, Isoamyl Laurate, Polyglyceryl-4 Diisostearate, Polyhydroxystearate/Sebacate, Glycerin, Squalane, Magnesium Sulfate, Volcanic soil, Ascorbic Acid, Hyaluronic Acid, Amylopectin, 1,2-Hexanediol Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Tocopherol, Citric Acid., Ingrediënten – Q+A Hyaluronic Acid Cleansing Gel 125 ml Aqua (Water), Coco-Betaine, Glycerin, Propanediol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Gluconate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Cocamidopropyl Betaine., Ingrediënten – Q+A Niacinamide Daily Toner 100 ml Aqua (Water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Glycerin, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Xylitol, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Lonicera Japonica (Japanese Honeysuckle) Extract, Betaine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Parfumvrij

Ja

Huidtype

Normale huid

Inhoud

270 ml

Geschikt voor lichaamsdeel

Gezicht, Hals

Geslacht

Unisex

Huidbehoefte

Doffe huid & grauwe huid

Inhoud per dispenser

270 ml

Land van oorsprong

Nederland

Periode na opening

6 maand

Verstevigend

Ja

Verzorgend

Ja

EAN

6096216155140

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Nachtcremes

Merk

Q+A

Opties

Voedend, Dermatologisch getest, Verstevigend

Last updated on maart 24, 2024 2:54 pm
SKU: 9300000160695817 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Q+A Normal Skin Pakket

Q+A Caffeine Oogserum

Het Q+A Caffeine Oogserum is een lichtgewicht oogserum dat speciaal is ontwikkeld om de vermoeide huid rond de ogen te revitaliseren en te versterken. Het bevat cafeïne, niacinamide en hyaluronzuur om de huid te hydrateren, te verstevigen en te kalmeren. Het is geschikt voor alle huidtypen.

Bevat cafeïne om de bloedsomloop te stimuleren en wallen te verminderen
Niacinamide helpt om de huid te verstevigen en de textuur te verbeteren
Hyaluronzuur hydrateert de huid intensief en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Q+A Vitamin C Brightening Serum

Het Q+A Vitamin C Brightening Serum is een krachtig serum dat speciaal is ontworpen om de huid te helpen stralen en tekenen van veroudering te verminderen. Het bevat een hoge concentratie van vitamine C, een krachtige antioxidant die bekend staat om zijn vermogen om de huid op te helderen en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Verhelderend: De formule bevat een hoge concentratie vitamine C, die de huid helpt te verhelderen en een stralende teint te geven.
Antioxidant: Het serum bevat ook vitamine E, een andere krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en UV-straling.
Anti-aging: Het serum bevat daarnaast hyaluronzuur en glycerine, die helpen om de huid te hydrateren en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Q+A Hyaluronic Acid Cleansing Gel

Q+A Hyaluronic Acid Cleansing Gel is een zachte en hydraterende gezichtsreiniger die is ontworpen om vuil, make-up en onzuiverheden van de huid te verwijderen zonder deze uit te drogen.

Hydraterend: De formule bevat hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomend ingrediënt dat bekend staat om zijn hydraterende eigenschappen. Hierdoor blijft de huid zacht en gehydrateerd na het reinigen.
Geschikt voor alle huidtypen: De zachte en niet-schurende formule van deze reiniger is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.
Reinigend: De reiniger verwijdert effectief make-up, vuil en onzuiverheden van de huid, waardoor de huid schoon en fris aanvoelt.

Q+A Niacinamide Daily Toner

Q+A Niacinamide Daily Toner is een verfrissende en lichtgewicht toner die is ontworpen om de huid te kalmeren, te hydrateren en te verhelderen met behulp van het krachtige ingrediënt niacinamide (vitamine B3).

Verhelderend: De formule bevat niacinamide, een krachtig ingrediënt dat bekend staat om zijn vermogen om de huid te verhelderen en te egaliseren.
Kalmerend: De toner bevat ook allantoïne en panthenol, die bekend staan om hun kalmerende en verzachtende eigenschappen. Dit maakt het product ideaal voor mensen met een gevoelige huid.
Hydraterend: De toner bevat ook hyaluronzuur, een ingrediënt dat bekend staat om zijn vermogen om vocht in de huid vast te houden en de huid te hydrateren.

Q+A Normal Skin – Reinigingsgel 1x 125 ml & Toner 1x 100 ml & Gezichtsserum 1x 30 ml & Oogserum 1x 15 ml – Pakket
Q+A Normal Skin – Reinigingsgel 1x 125 ml & Toner 1x 100 ml & Gezichtsserum 1x 30 ml & Oogserum 1x 15 ml – Pakket

 36,86

Gezond-winkel.nl
Logo