Cosmetic Plant Skin Boost Ampoules with Vitamin C Tetra, Coenzyme Q10 and Vitamin E, 92% natural ingredients 10 x 2ml

 32,95

Type vitamine

Vitamine B5, Vitamine C

Substantie

Lotion

Alcoholvrij

Nee

Dermatologisch getest

Ja

SPF-factor

0 SPF

Ingrediënten

Aqua, Glycerine, Polysorbaat-20, Panthenol, Ascorbyltetraisopalmitaat, Citrus Aurantium Dulcis (sinaasappel) Sap, Zinkgluconaat, Magnesiumaspartaat, Kopergluconaat, Calciumgluconaat, Actinia Chinensis Vruchtensap, Pyrus Malus Sap, Citrus Paradisi Sap, Prunus Amygdalus Dulcis Zaad Extract, appelzuur, butyleenglycol, xanthaangom, lecithine, ubiquinon, tocoferol, tocoferylacetaat, caprylzuur/caprinetriglyceride, diisopropyladipaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, trideceth-9, alcohol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, dinatrium-EDTA .

Parfumvrij

Ja

Verpakkingsgewicht

0.08 kg

Huidtype

Normale huid, Droge huid, Gevoelige huid, Rijpe huid, Vette huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

20 ml

Verpakking hoogte

170 mm

Verpakking lengte

45 mm

Verpakking breedte

100 mm

Aantal stuks in verpakking

10 stuk(s)

Allergeneninformatie beschikbaar

Nee

Geslacht

Volwassenen

Huidbehoefte

Doffe huid & grauwe huid, Pigmentplekjes & littekens

Hyaluronzuur

Nee

Hydraterend

Ja

Hypo-allergeen

Nee

Inhoud per dispenser

2 ml

Land van oorsprong

Roemenië

Natuurlijke ingredienten

Ja

Olievrij

Ja

Periode na opening

6 maand

Retinol

Nee

Salicylzuur

Nee

Verkleind poriën

Nee

Verstevigend

Ja

Verzorgend

Ja

EAN

5943054403524

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Serums

Merk

Cosmetic Plant

Opties

Voedend, Dermatologisch getest, Hydraterend, Verstevigend, Alleen natuurlijke ingrediënten

Cosmetica_ingrediënten

Vitamine C, Vitamine B5

Last updated on augustus 28, 2024 2:14 am
SKU: 9300000153476277 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Het Skin Boost Serum bestaat uit de krachtigste bekende antioxidanten: Vitamine C, Co-enzym Q10 en Vitamine E.
We gebruiken Vitamine C Tetra – een in vet oplosbare, veel stabielere vorm, met duidelijk betere eigenschappen dan klassieke vitamine C. Het dringt drie keer sneller door in de diepe huidlagen. Stimuleert de collageensynthese twee keer zo sterk. Het werkt 40 uur lang tegen vrije radicalen, vergeleken met slechts 30 minuten voor ascorbinezuur.

92% natuurlijke ingrediënten.
0% parabenen, paraffines en kleurstoffen.
Geen parfum. Dermatologisch getest.

Huidtype: Alle huidtypen.
Aanbevolen leeftijd: 25+.
Gebruik: Dag / Nacht

Gebruiksaanwizing:

Wikkel de ampul voor het breken in een tissue om de handen te beschermen. Plaats de ampul met het blauwe breekpunt vooraan en het serum onderaan. Breek de ampul voorzichtig open en giet de inhoud volledig in de handpalm.
Breng de vloeistof met zachte bewegingen aan op het pas gereinigde gezicht. De volledige inhoud van een ampul wordt in één keer gebruikt. Wanneer het serum door de huid is opgenomen, de dagelijkse huid verzorgingscrème aanbrengen.

Breng het serum’s ochtends of ’s avonds aan, in kuren van 10 dagen. Voor lange termijn effecten de behandeling maandelijks herhalen.

Cosmetic Plant Vitamine C Tetra Skin Boost Serum 10 x 2ml.

De unieke combinatie van actieve ingrediënten geeft Vitamin C Tetra Skin Boost serum een krachtige antioxiderende en stimulerende werking, waardoor de huid wordt voorzien van de vitamines, mineralen en elektrolyten die nodig zijn voor het efficiënt functioneren van de huidcellen in optimale omstandigheden.

Vitamine C Tetra, heeft sterk verbeterde eigenschappen in vergelijking met ascorbinezuur (klassieke vitamine C). Het heeft een weefselpenetratiegraad die 3 keer hoger is dan ascorbinezuur, is veel stabieler tegen oxidatie, fel licht en hoge temperaturen, behoudt zijn eigenschappen lang, exfolieert of irriteert de huid niet en wordt volledig omgezet in vitamine C .

Stabiliteit, de belangrijkste uitdaging van de klassieke vorm van vitamine C.
Vitamine C is een onstabiele vitamine die snel wordt afgebroken door oxidatie, ongeveer 50% ervan wordt vernietigd na 30 minuten. Het kan worden gestabiliseerd door de formule op een zure pH te houden, wat bij langdurig gebruik kan leiden tot mogelijke huidirritatie. Lees meer over vitamine C voor de huid en de voordelen ervan.

Net zoals water moeilijk door olie kan dringen, wordt de penetratie van klassieke vitamine C door de lipidelaag bemoeilijkt door het feit dat het in water oplosbaar is. Het blijft dus op het huidoppervlak en kan alleen als antioxidant (fotoprotector) werken, zonder andere rollen te hebben, maar ook hier verliest het snel zijn effectiviteit omdat het niet stabiel is voor licht, lucht, oxidatie.

Om de afbraak van collageen en elastine door UV-straling tegen te gaan en de aanmaak van collageen te stimuleren, moet vitamine C in het Skin Boost serum doordringen tot in de dermis (een diepere laag van de huid). Zo dringt deze in vet oplosbare vorm van provitamine C de dermis binnen en stimuleert daar de collageenproductie met 50%, terwijl klassieke vitamine C slechts 25% stimuleert.

Oxidatieve stress neemt toe met blootstelling aan milieuverontreinigende stoffen en UV-straling. De huid is het meest blootgestelde orgaan aan reactieve zuurstofspecies (ROS). De toename van oxidatieve stress leidt tot een toename van de synthese van melanine, een dunner worden en kwetsbaarheid van de huid, een afname van de synthese van collageen en de snelle afbraak van de bestaande, wat resulteert in rimpels, pigmentvlekken en een ongelijkmatige teint.

In vergelijking met ascorbinezuur kan Provitamine C Tetra Skin Boost serum het effect van vrije radicalen gedurende een langere tijd (tot 40 uur) tegengaan, terwijl ascorbinezuur tot 30 minuten lang vrije radicalen elimineert en daarna geen activiteit.
Provitamine C Tetra in het Skin Boost serum verbetert de huidtextuur en stimuleert de celactiviteit, waarbij de celintegriteit behouden blijft (een onderzoek naar weefsel beschadigd door waterstofperoxide toonde een overlevingspercentage van 100% van de cellen).

Co-enzym Q10 werkt in synergie met vitamine C en voorkomt huidveroudering. Het is een essentieel onderdeel van het energiemetabolisme en ook een krachtige lipofiele antioxidant. Het vormt de eerste groep in de afstoting van zuurstofradicalen die kunnen verschijnen als afvalproducten in het oxidatieve celmetabolisme.

Het actieve mineralencomplex verbetert de oxygenatie en het celmetabolisme, terwijl het de productie van vrije radicalen beperkt. Het stimuleert de toename van cellulaire energie (ATP) en vertraagt de verouderingsprocessen van de huid: het voorkomt de vorming van rimpels en verbetert de elasticiteit van de huid.

In-vivotesten* tonen een gladder worden van de huid aan bij 76% van de vrijwilligers en een vermindering van de rimpeldiepte bij 60% van de vrijwilligers na 28 dagen gebruik met een frequentie van 2 keer per dag.

* testen uitgevoerd door de fabrikant van de werkzame stof.

Panthenol (provitamine B5) heeft erkende hydraterende eigenschappen en speelt een belangrijke rol bij het versnellen van celregeneratie.

  • Citrus extract rijk aan vitamines heeft een tonisch, stimulerend en verfrissend effect. Het is een mengsel van vruchtensappen (organische zuren en vitamines): appel, kiwi, sinaasappel, pompelmoes, appelzuur en amandelextract (eiwitten en aminozuren). Het is bekend dat fruitzuren een zuiverende en regenererende werking hebben.
  • Appelzuur beschermt de huid en neutraliseert effectief de effecten van vervuiling, waardoor de huid zacht en glanzend wordt.
  • Kiwi heeft een verhoogd gehalte aan zuren, pectine, vitamine B-complex, calcium, kalium, vitamine C. Een grote kiwi kan in de dagelijkse behoefte aan vitamine C voorzien (Liebster G, Levin H-G. Warenkunde Obst und Gemuse, Band 1- Obst . Walter Hadecke Verlag, Weil der Stadt, 1999).
  • Amandelen bevatten eiwitten, zink, koper, aminozuren (glutaminezuur, asparaginezuur, arginine). Peptiden met een laag molecuulgewicht geïsoleerd uit amandelen hebben een pijnstillende en ontstekingsremmende werking.
  • Grapefruit bevat flavonoïden, organische zuren, calcium, fosfor, ijzer, natrium, kalium, vitamine A en 122 mg vitamine C (Heinermann J. Heinerman’s encyclopedie van helende sappen. Reward Books, Paramus, NJ 07652, 1994), met versterkende effecten, van verfrissend en licht exfoliërend. Oranje fruit heeft hydraterende, ontstekingsremmende, tonische, verkwikkende eigenschappen. (Planten in cosmetica. Comité van deskundigen voor cosmetische producten. Volume 2. Council of European Publishing. Straatsburg, 2001).
Cosmetic Plant Skin Boost Ampoules with Vitamin C Tetra, Coenzyme Q10 and Vitamin E, 92% natural ingredients 10 x 2ml
Cosmetic Plant Skin Boost Ampoules with Vitamin C Tetra, Coenzyme Q10 and Vitamin E, 92% natural ingredients 10 x 2ml

 32,95

Gezond-winkel.nl
Logo