Rosacea-Stop roodheid verminderend serum voor rosacea en gevoelige huid 100ml

 17,89

SPF-factor

0 SPF

Ingrediënten

Aqua, Passiflora Edulis (Passion Flower) Seed Oil, Propanediol, Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Glycerin & Agastache Mexicana Flower/Leaf/Stem Extract, Coco-Caprylate/Caprate, Corallina Officinalis, Arnica Extract, Sodium Hyaluronate, D-Panthenol, Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum.

Verpakkingsgewicht

163 g

Huidtype

Normale huid, Rijpe huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

100 ml

Verpakking hoogte

50 mm

Verpakking lengte

130 mm

Verpakking breedte

50 mm

Geslacht

Vrouwen

Land van oorsprong

Polen

Periode na opening

12 maand

EAN

5901810006808

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Serums

Merk

APIS

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Last updated on juni 25, 2024 12:03 am
SKU: 9300000146231540 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Roodheid verminderend serum voor de huid met couperose, gevoelige, geïrriteerde huid, gevoelig voor teleangiëctasieën en roodheid.

Een serum met een rijke formulering en geavanceerde formule. Bevat een uniek adaptogeen van de Chaga paddenstoel dat kalmeert en het comfort herstelt door ontstekingen en irritatie te verminderen. Versterkt het natuurlijke beschermingssysteem van de huid en het microvasculaire netwerk. In combinatie met Agascalm™ met uitstekende ontstekingsremmende eigenschappen moduleert het de mechanismen die verantwoordelijk zijn voor de negatieve effecten van stress op de huid. Vermindert het verschijnen van erytheem – hydrateert – herstelt de glans en een gelijkmatige teint van de huid. Bovendien versnellen het extract van rode koraalalgen met natuurlijk calciumgehalte, het arnica-extract en de passievruchtolie de regeneratie van de opperhuid en kalmeren ze de gevoelige, overreactieve huid.

Rosacea-Stop roodheid verminderend serum voor rosacea en gevoelige huid 100ml
Rosacea-Stop roodheid verminderend serum voor rosacea en gevoelige huid 100ml

 17,89

Gezond-winkel.nl
Logo