Bionnex Whitexpert Whitening Creme Gevoelige Plekken 50 ml

 25,91

Ingrediënten

Aqua, Cetearyl Alcohol, Caprylic, Caprictriglyceride, Hexza Natural Complex (Diacetylboldine, Arbutin, 1-Methylhydantoin-2-Imid, Ascorbic Acid, Sodium Metabisulfite, Niacinamide, Inonotus Obliquus Extract, Glycerin, Dimethicone, C12-13 Alkyl Ethylhexanoate,Propylene Glycol, Persea Gratissima (Avocado) Oil,Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Xanthan Gum, Carbomer, Disodium EDTA.

Huidtype

Normale huid

Inhoud

50 ml

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

Zweden

Periode na opening

12 maand

EAN

7350104242695

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Nachtcremes

Merk

Bionnex

Last updated on augustus 6, 2024 2:28 am
SKU: 9300000154198928 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Bionnex Whitexpert Whitening Creme Gevoelige Plekken

Verlichtend speciaal voor gevoelige gebieden. Helpt om: De huidskleur in balans te brengen met Arbutin. Een antioxidant effect op de huid te bieden met vitamine C-ingrediënten. Het heeft een speciale formule met Inonotus obliquus extract, voor de stralende teint en vlekken van de gevoelige gebieden van de huid.

  • Mild en effectief: De crème is speciaal samengesteld om gevoelige plekken te behandelen zonder irritatie te veroorzaken.
  • Verlichting van donkere plekken: Helpt bij het verminderen van overmatige pigmentatie en verkleuringen op gevoelige huidgebieden.
  • Hydraterend en verzachtend: Voedende ingrediënten in de crème helpen de huid te hydrateren en zachtheid te herstellen.
Bionnex Whitexpert Whitening Creme Gevoelige Plekken 50 ml
Bionnex Whitexpert Whitening Creme Gevoelige Plekken 50 ml

 25,91

Gezond-winkel.nl
Logo