Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Eye Oogserum 15 ml

 66,19

Type dispenser

Pot

Dermatologisch getest

Nee

Met SPF

Nee

Ingrediënten

WATER(AQUA/EAU)・DIMETHICONE・GLYCERIN・DIPROPYLENE GLYCOL・ALCOHOL DENAT.・SORBITOL・PEG-10 DIMETHICONE・DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER・METHYL GLUCETH-10・SODIUM CHLORIDE・NYLON-12・PEG/PPG-19/19 DIMETHICONE・HYDROGENATED POLYISOBUTENE・PHENOXYETHANOL・CETYL ETHYLHEXANOATE・ERYTHRITOL・SACCHARIDE ISOMERATE・CELLULOSE GUM・BUTYLENE GLYCOL・PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER・TOCOPHERYL ACETATE・ROSA DAMASCENA FLOWER WATER・FRAGRANCE (PARFUM)・TOCOPHEROL・TRISODIUM EDTA・CITRIC ACID・SODIUM CITRATE・PPG-3 DIPIVALATE・PHYTOSTERYL MACADAMIATE・LINALOOL・SODIUM METABISULFITE・GERANIOL・GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT・CITRONELLOL・ORIGANUM MAJORANA LEAF EXTRACT・NELUMBO NUCIFERA GERM EXTRACT・ALCOHOL・SODIUM CARBOXYMETHYL BETA-GLUCAN・THYMUS SERPYLLUM EXTRACT・PERILLA OCYMOIDES LEAF EXTRACT・IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT・GANODERMA LUCIDUM (MUSHROOM) STEM EXTRACT・

Verpakkingsgewicht

0.08 kg

Huidtype

Rijpe huid

Inhoud

15 ml

Verpakking hoogte

38 mm

Verpakking lengte

108 mm

Verpakking breedte

45 mm

Geslacht

Vrouwen

Land van oorsprong

Frankrijk

Periode na opening

6 maand

EAN

0768614154785

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Oogcremes

Serie

Shiseido Ultimune

Merk

SHISEIDO

Last updated on juni 25, 2024 12:23 am
SKU: 9200000119790314 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Gebaseerd op de ontdekking dat het verouderingsproces kan worden versneld door een toename van het wrijven van de tere huid in het gebied rond de ogen.

Het Ultimune Power Infusing Eye Concentrate vermindert niet alleen de schadelijke impact van wrijving met maar liefst 30%; het serum helpt ook tekenen van ruwheid, donkere kringen, vochtzwellingen en de verschijning van zowel rimpels als verlies aan stevigheid aan te pakken – de vijf voornaamste problemen die een stralende huid en frisse uitstraling van de oogzone hinderen.

De Ultimune producten staan bekend om hun vermogen de huid van binnenuit te kunnen ondersteunen en versterken, door het natuurlijke afweersysteem te verbeteren.

Het hart van deze formule is verrijkt met SHISEIDO’s ImuGeneration Technology. Voorzien van een uitgelezen combinatie plantaardige extracten, waaronder het versterkende en energieopwekkende Reishi-paddenstoel extract. Deze staan erom bekend de optimale huidconditie te behouden, zelfs onder invloed van stressfactoren.

Deze nieuwe oogverzorging bevat eveneens het Smoothing Defense complex, dat zich als een beschermend laagje over de delicate zone gedraagt om huid tegen de impact van het wrijven te beschermen; ondertussen zorgt een exclusief complex van hydraterende bestanddelen dat het huideigen vochtgehalte en de natuurlijke afweer van de huid ondersteund wordt.

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Eye Oogserum 15 ml
Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Eye Oogserum 15 ml

 66,19

Gezond-winkel.nl
Logo