Hydrolina water van Podolski pruikenkruid 150ml

 19,99

SPF-factor

0 SPF

Ingrediënten

Woda Kwiatowa z Perukowca Podolskiego

Verpakkingsgewicht

0.18 kg

Huidtype

Normale huid, Rijpe huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

150 ml

Verpakking hoogte

126 mm

Verpakking lengte

47 mm

Verpakking breedte

47 mm

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

Polen

Periode na opening

12 maand

EAN

3800502058182

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Serums

Merk

INA ESSENTIALS

Last updated on april 16, 2024 1:51 am
SKU: 9300000166725570 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Een natuurlijke oplossing voor bloedend tandvlees en slechte adem.

Verander je mondhygiëne met Peruvian Hydroline mondwater tegen slechte adem, bloedend tandvlees en parodontitis. Perfect voor iedereen met tandvleesproblemen, slechte adem of ongemak in de mond en aften.

Hydrolin van wiggler biedt meer dan een tijdelijke oplossing. Het lost het probleem op door een diepe reiniging en kalmeert de mond om toekomstige problemen te voorkomen. Het zorgt voor gezond tandvlees op de lange termijn en een natuurlijke oplossing voor de oorzaken van een slechte adem.

Met zijn krachtige antibacteriële, schimmelwerende en hemostatische eigenschappen doet Hydroline of Perique wonderen voor de mondgezondheid. De bioactieve ingrediënten – flavonoïden en tannines – in Peruvian Hydroline verminderen actief de opbouw van tandplak en bestrijden schadelijke bacteriën die ongemakken in de mond kunnen veroorzaken, zoals tandvleespijn en een slechte adem. Dit zorgt voor een schoon en goed onderhouden mondmilieu. Reinigt de mond grondig, voorkomt toekomstige problemen en zorgt ervoor dat de mond fris en gezond aanvoelt.

*Kan ook worden gebruikt voor postnatale zorg. De hydroline van maagdenpalm is geschikt voor het wassen van intieme delen na de bevalling. Het is bewezen dat bijvoetwater kan helpen om de algehele gynaecologische gezondheid te behouden, de natuurlijke balans van het lichaam te herstellen en te beschermen tegen postnatale infecties.

Hoe te gebruiken: voor optimale resultaten twee keer per dag grondig en krachtig gorgelen, waarbij je het water over elke mondhoek laat stromen. Niet doorslikken!

Hydrolina water van Podolski pruikenkruid 150ml
Hydrolina water van Podolski pruikenkruid 150ml

 19,99

Gezond-winkel.nl
Logo