Korean Skincare Honey Set – Gift Set

 34,95

Aantal artikelen in verpakking

6 stuk(s)

Alcoholvrij

Ja

Antirimpel

Nee

Dermatologisch getest

Ja

Exfolierend

Nee

Geslacht

Unisex

Huidbehoefte

Acne & puistjes, Doffe huid & grauwe huid, Geirriteerde & rode huid, Pigmentplekjes & littekens

Huidtype

Droge huid, Gecombineerde huid, Gevoelige huid, Normale huid, Onzuivere huid, Rijpe huid, Vette huid

Hydraterend

Ja

Hypo-allergeen

Ja

Ingrediënten

Water/Aqua, Glycerin, Cyclopentasiloxane, PolySorbate 80, Xanthan Gum, Carbomer, Cyclohexasiloxane, Phenoxyethanol, Honey Extract (3,100ppm), Butylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, Disodium EDTA, Ascophyllum Nodosum Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Portulaca Oleracea Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Glyceryl Stearate, Sodium Hydroxide, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Ceteth-10, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Ceteth-20, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract.

Inhoud

200 ml

Inhoud per dispenser

25 ml

Land van oorsprong

Zuid-Korea

Met scrub

Nee

Natuurlijke ingredienten

Ja

Parfumvrij

Ja

Periode na opening

0 maand

Substantie

Lotion

Type gezichtsmasker

Tissue masker

Verpakkingsgewicht

20 g

Verzorgend

Ja

EAN

8809386883328

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Gezichtsreiniging Gezichtsmaskers & -strips Verzorgende maskers

Type masker of strip

Tissue masker

Opties

Verzorgend, Hydraterend, Dermatologisch getest, Alleen natuurlijke ingrediënten, Alcoholvrij, Hypo-allergeen, Parfumvrij

Merk

Esfolio

Last updated on maart 24, 2024 2:19 pm
SKU: 9200000124989144 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Met deze moisturizing skincare honey edition die standaard als giftset geleverd wordt voorkom jij een typische droge huid. Gesprongen lippen, droge huid, ruwheid, schilvers of zelfs pijnlijke rode plekken zijn verleden tijd!

Honing heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen waardoor het erg goed te gebruiken is bij bijvoorbeeld wondjes of sneetjes. Niet alleen helpt honing eventuele infecties te voorkomen, het maakt ook dat het beschadigde huidcellen sneller zal genezen.

Deze set bevat 6 artikelen:
1x Esfolio Pure Skin Honey Cleansing Foam, 150ml
1x A’pieu Honey & Milk Lip Oil, 5ml
1x Yadah Moisturizing Sheet Mask Pack, 25ml
1x Yadah Pore Care Face Mask Sheet Pack, 25ml
1x Esfolio Honey Essence Sheet Mask, 25ml
1x Innisfree Jeju Handcream Tropic Sherbet, 30ml

1. Esfolio Pure Skin Honey Cleansing Foam, 150ml
Het Esfolio honingreinigingsschuim is verrijkt met een zoet honingextract. De Royal Jelly zit vol met eiwitten, vitaminen ( hoge concentratie vitamine B) en glyceriden (een biologische bouwsteen).

Wist je dat ?
De huid behandelen met honing gaat al een way back in time. Dat Royal Jelly goed is tegen meerdere kwaaltjes werd al zoń 4000 jaar geleden ontdekt door de Egyptenaren. Ze gebruikten de honing voor het behandelen van wonden. Omdat honing toen nog moeilijk te oogsten was behoorde het tot de meest begeerde levensmiddelen. Het was een waardevol goedje en honing dieven werden dan ook zwaar gestraft.

Ingredients we love:
– Propolis
– Honing

2. A’pieu Honey & Milk Lip Oil, 5ml
De Honey & Milk Lip Oil is rijk aan voedende en bevochtigende ingrediënten waaronder honing en melk, voor soepele, gezonde lippen. Het sluit het vocht in de lippen en zorgt voor een langdurige volle, glossy look. Gebruik op zichzelf of breng aan over je lip tint voor een extra glossy effect.

Ingredients we love:

– Honey Extract: Honing werkt vochtinbrengend en kalmerend, antioxidatief, en heeft aanzienlijke antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen.

3. Yadah Moisturizing Sheet Mask Pack, 25ml
Dit masker is samengesteld met honingextract dat rijk is aan vitamines en mineralen die de huid diep hydrateren en de glans versterken. Daarnaast heeft dit masker het 4 Free System waardoor het vrij is van Parabenen, Parfum, Ethanol en synthetische kleurstoffen. Samen zorgt dit voor een zachte en verzorgde huid vrij van vuil en oliën.

4. Esfolio Honey Essence Sheet Mask, 25ml
Deze masker van Esfolio is een hoog geconcentreerd essence-type sheet masker dat honingextract bevat om de huid schoon en vochtig te maken.

Vitaminen uit chaenomeles (Japanse Sierkwee) en posteleinextract zorgen voor een hoge elasticiteit met als resultaat een gehydrateerde huid. Deze sheetmask met honing estract voelt heerlijk aan en is niet plakkerig, je ervaart een aroma van zoete natuurlijke honing, en het belangrijkste effect is een fluweelzachte en hydraterende huid

Wat is postelein ?
Postelein is een bladgroente met vlezige, roodachtige, lange bladstengels met geel- of groenachtige kleine blaadjes. En dit kleine plantje heeft behoorlijk wat mineralen: ijzer, magnesium, mangaan, koper, kalium, calcium, fosfor en natriumchloride. Omdat Postelein zoveel goede voedingsstoffen bezit is ze ideaal om ook te gebruiken als masker. Zo kunnen de stoffen direct de huid in trekken.

5. Yadah Pore Care Face Mask Sheet Pack, 25ml

De Yadah Pore Care Mask Pack is een heerlijk masker met volkaan as dat helpt de huid te ontdoen van toxins en andere stoffen van buitenaf die de poriën kunnen vullen. Daarnaast heeft dit masker het 4 Free System waardoor het vrij is van Parabenen, Parfum, Ethanol en synthetische kleurstoffen. Samen zorgt dit voor een zachte en verzorgde huid vrij van vuil en oliën.

We love Animals:

– Animal Cruelty-Free

6. Innisfree Jeju Hancream Tropic Sherbet, 30ml
Deze handcrème van Innisfree die moet jij bij je hebben! Masseer je handen met deze handcrème wanneer en waar dan ook om vocht in je huid vast te houden en een snelle vochtbom te geven aan de droge huid. Dit allemaal zonder dat het plakkerig aanvoelt.

Korean Skincare Honey Set – Gift Set
Korean Skincare Honey Set – Gift Set

 34,95

Gezond-winkel.nl
Logo