Uriage Herstellende Créme Bariéderm 75 ml

 14,93

SPF factor

10 of minder

Ingrediënten

AQUA (WATER, EAU) – HYDROGENATED POLYDECENE – OCTYLDODECANOL – CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE – BUTYLENE GLYCOL – STEARYL DIMETHICONE – GLYCERIN – PVP – SQUALANE – MAGNESIUM SULFATE – BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS – DIMETHICONE – CHLORPHENESIN – DIAZOLIDINYL UREA – O-CYMEN-5-OL – POLYQUATERNIUM-51.

Allergeneninformatie

Zie beschrijving

Verpakkingsgewicht

0.10 kg

Huidtype

Normale huid, Droge huid, Gevoelige huid, Rijpe huid, Vette huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

75 ml

Verpakking hoogte

11.00 cm

Verpakking lengte

11.00 cm

Verpakking breedte

11.00 cm

Aantal artikelen in verpakking

75 stuk(s)

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

Frankrijk

Periode na opening

12 maand

Waarschuwingen

Uriage Bariéderm Insulating Repairing Cream is een effectieve crème die de geïrriteerde huid beschermt en helpt te herstellen. De formule van deze crème bevat het gepatenteerde Poly-2p complex, dat door zijn 3-voudige werking de huid beschermt, herstelt en verzacht. De huid wordt voorzien van een beschermend laagje zodat irritatie, frictie en invloeden van buitenaf geen kans krijgen. Uriage Bariéderm Insulating Repairing CreamHerstelt en beschermt de geïrriteerde huidMet Uriage thermal WaterBevat de gepatenteerde Poly-2p complexGeschikt voor het gezicht en lichaamHypoallergeenVrij van parfum en parabenenDermatologisch getestBelangrijkste ingrediëntenUriage Thermal Water (Verzacht de huid)Poly-2P patent (beschermt, herstelt en verzacht de huid)Uriage Bariéderm Insulating Repairing Cream volgens onderzoek-Verbetering van de huid bij dermatitis : 70%* tevredenHoe te gebruiken?Beng de crème aan op de geïrriteerde huid waar nodig. De crème is geschikt voor zowel het lichaam als gezicht.

EAN

3661434000508

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Dagcremes

Merk

uriage

Last updated on juli 8, 2024 2:13 am
SKU: 9200000088616390 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Uriage Herstellende Créme Bariéderm

Wanneer je last hebt van een droge huid heeft je huid meer nodig dan enkel hydratatie. Een gezonde huid begint met de juiste balans van een sterke barrière lipidelaag, hydratatie en een optimaal werkend microbioom. Mensen met een genetische droge huid hebben van nature een zwakke lipide barrièrelaag waardoor de huid niet genoeg lipides aanmaakt om de huid in optimale gezondheid te houden.

  • Versterkt de lipidelaag van de huid
  • Brengt het microbioom van de huid in balans
  • Intensief voedende moisturizer voor de droge huid

Een verstorde huidbarrière zorgt ervoor dat vochtverlies van de huid toeneemt wat uiteindelijk kan resulteren in een droge, doffe huid met droogtelijntjes.

De vernieuwde Intensive Moisture Balance is een moisturizer voor de droge huid die voedende lipides en ingrediënten zoals Hyaluronzuur bevat om barrièreherstel te ondersteunen en de huid tot 10 lagen diep te hydrateren. Daarnaast bevat de vernieuwde formule nu ons unieke BioReplenish Complex™ – dit complex werkt op moleculair niveau om de lipides in balans te brengen, de barrière lipidelaag te herstellen en de natuurlijke celvernieuwing soepel te ondersteunen.

Uriage Herstellende Créme Bariéderm 75 ml
Uriage Herstellende Créme Bariéderm 75 ml

 14,93

Gezond-winkel.nl
Logo