Vanan Kumkumadi Lepam – Spot treatment behandeling voor hyperpigmentatie & littekens – met Saffraan – Ayurveda

- 15%

Oorspronkelijke prijs was: € 19,62.Huidige prijs is: € 16,65.

Type vitamine

Niet van toepassing

Substantie

Crème

Alcoholvrij

Ja

Antirimpel

Nee

Dermatologisch getest

Nee

Ingrediënten

Paraffinum Liquidum, Ricinus communis Zaadolie, Bijenwas, Sesamum indicum Zaadolie, Cocos nucifera Olie, Silica, Parfum, Rosa centifolia Bloempoeder, Propyl Gallate, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Hydroxycitronellal, Citral, Acorus calamuswortel, Berberis vulgarisbastextract, Prunus persicahoutextract, Rubia cordifoliawortelpoeder, Sesbaniagrandiflorabloemextract, Schellak, Symplocos racemosa-bastextract, Vetiveria zizanoides Wortelpoeder, Pluchea indica bladextract, Nelumbo nucifera bloempoeder, Brassica nigra zaadpoeder, Caesalpinia sappan schorsextract, Callicarpa macrophylla bloemextract, Cinnamomum zeylanicum schorspoeder, Crocus sativus stemmextract, Curcuma longa wortelpoeder, Cyperus rotundus wortelpoeder, Glycyrrhiza glabra wortelpoeder, Jasminum grandiflorum bloemextract, Lac, Mesua ferrea bloemextract, Tocoferylacetaat, BHT.

Parfumvrij

Nee

Verpakkingsgewicht

0.02 kg

Huidtype

Gevoelige huid

Inhoud

15 g

Allergeneninformatie beschikbaar

Nee

Exfolierend

Nee

Geslacht

Unisex

Huidbehoefte

Pigmentplekjes & littekens

Hyaluronzuur

Nee

Hydraterend

Nee

Hypo-allergeen

Nee

Inhoud per dispenser

15 g

Land van oorsprong

India

Natuurlijke ingredienten

Ja

Olievrij

Ja

Percentage Octocrylene

0 %

Periode na opening

24 maand

Retinol

Nee

Salicylzuur

Nee

Verkleind poriën

Nee

Verstevigend

Ja

Verzorgend

Ja

EAN

8906043834911

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Nachtcremes

Merk

Vanan

Opties

Voedend, Verstevigend, Alleen natuurlijke ingrediënten, Alcoholvrij

Last updated on juni 15, 2024 1:13 am
SKU: 9300000165975802 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Kumkumadi Lepam – een Ayurvedische spot treatment die een scala aan huidproblemen aanpakt, waaronder acne, donkere kringen, doffe huid en hyperpigmentatie, en zo een allesomvattende en unieke oplossing biedt.

  • In de kern van deze behandeling bevindt zich saffraan, het ster-ingrediënt met een opmerkelijk vermogen om pigmentatie, donkere kringen, acne en puistjes te verminderen. Door de antimicrobiële en antibacteriële eigenschappen komt saffraan naar voren als een krachtig middel tegen acne, terwijl het exfoliërende vermogen nieuw leven in de huid blaast, met name bij acne en pigmentatie.
  • De effectiviteit van Kumkumadi Lepam vindt zijn oorsprong in Kumkumadi Taila, een traditionele Ayurvedische oliebereiding doordrenkt met saffraan, bekend om zijn ongeëvenaarde vermogen om de glans van de huid te verbeteren. Deze transformerende mix bewijst zijn kracht tegen mee-eters, acne, whiteheads en huidallergieën, en integreert naadloos de beschermende voordelen van saffraan tegen de schadelijke effecten van UV-stralen.
  • Curcuma longa, algemeen bekend als Kurkuma, infuseert de formule met antibiotische en antimicrobiële kracht. Het dient als een natuurlijke verfrisser, zuivert, stimuleert en geeft een stralende glans aan de huid.
  • Tot slot, Satapatrika – Rosa centifolia Oil, een natuurlijke vluchtige olie afgeleid van rozen, fungeert als een luxueuze moisturizer en voltooit deze holistische ervaring in huidverzorging.

Onze holistische benadering van huidverzorging richt zich op natuurlijke verjonging, het verminderen van zichtbare tekenen van veroudering en het behouden van een stralende, gladdere huid. Omarm de anti-aging voordelen van onze Kumkumadi Lepam, die een alomvattende oplossing biedt voor een helderdere en gezondere huiduitstraling.

Gebruiksaanwijzing:

  • Begin met het wassen van je gezicht met lauw water en een cleanser die is afgestemd op jouw unieke huidtype. Dep je gezicht droog met een zachte handdoek.
  • Breng een hoeveelheid Lepam ter grootte van een erwt aan op de gebieden die aandacht nodig hebben. Masseer de Lepam zachtjes in je huid met kleine ronddraaiende bewegingen om de volledige doeltreffendheid te onthullen.
  • Voor een optimaal resultaat integreer je de Lepam naadloos in je routine voor het slapengaan. Wees wel voorzichtig, want er kunnen vlekken op komen – vermijd direct contact met kleding.
  • Sta op met een vernieuwde teint door de Lepam ’s ochtends af te vegen met vloeipapier, gevolgd door reiniging met een geschikte face wash.

Bewaaradvies: Bewaar op een koele, donkere en droge plaats om te beschermen tegen zonlicht. Buiten bereik van kinderen houden.

Vanan Kumkumadi Lepam – Spot treatment behandeling voor hyperpigmentatie & littekens – met Saffraan – Ayurveda
Vanan Kumkumadi Lepam – Spot treatment behandeling voor hyperpigmentatie & littekens – met Saffraan – Ayurveda

Oorspronkelijke prijs was: € 19,62.Huidige prijs is: € 16,65.

Gezond-winkel.nl
Logo