Skincyclopedia | Nacht Peeling Gezichtsserum met 20% Melkzuur, Glycolzuur, Amandelzuur en Polyhydroxyzuren 30ml | helpt bij tekenen van veroudering, hyperpigmentatie en…

 11,95

Alcoholvrij

Ja

Dermatologisch getest

Ja

SPF-factor

0 SPF

Ingrediënten

AQUA (WATER), MELKZUUR, GLYCOLZUUR, NATRIUMHYDROXIDE, PROPYLEENGLYCOL, AMANDELICZUUR, LACTOBIONZUUR, GLYCERINE, GLUCONOLACTONE, MEL (HONING), FENOXYETHANOL, PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER, HYDROXYETHYLCELLULOSE.

Parfumvrij

Ja

Verpakkingsgewicht

0.10 kg

Huidtype

Normale huid, Droge huid, Gevoelige huid, Rijpe huid, Vette huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

30 ml

Verpakking hoogte

4 cm

Verpakking lengte

10 cm

Verpakking breedte

4 cm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Geslacht

Unisex

Huidbehoefte

Acne & puistjes, Pigmentplekjes & littekens, Doffe huid & grauwe huid

Hyaluronzuur

Nee

Hydraterend

Ja

Hypo-allergeen

Ja

Inhoud per dispenser

30 ml

Land van oorsprong

Bulgarije

Natuurlijke ingredienten

Ja

Olievrij

Ja

Percentage Benzophenone-3 BP-3

0 %

Percentage Octocrylene

0 %

Periode na opening

6 maand

Retinol

Nee

Salicylzuur

Nee

Verkleind poriën

Nee

Verstevigend

Ja

Verzorgend

Ja

EAN

3801017001403

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Serums Acneverzorging

Merk

Skincyclopedia

Opties

Voedend, Dermatologisch getest, Hydraterend, Verstevigend, Alleen natuurlijke ingrediënten, Alcoholvrij, Hypo-allergeen

Last updated on juli 14, 2024 12:44 am
SKU: 9300000157981386 Categorie:
Uw recensie toevoegen

NACHT PEELING GEZICHTSSERUM MET MELKZUUR, GLYCOLZUUR, MANDELZUUR EN POLYHYDROXYZUREN. Geschikt voor de huid die wordt beïnvloed door tekenen van veroudering, hyperpigmentatie, evenals oneffenheden.

Ontdek het geheim van vernieuwde huid met het Skincyclopedia Nacht Peeling Gezichtsserum. Dit serum, verrijkt met een krachtige combinatie van melkzuur, glycolzuur, mandelzuur en polyhydroxyzuren, biedt een doeltreffende en diepgaande exfoliatie voor een stralende teint. De unieke samenstelling van zuren werkt samen om tekenen van veroudering, hyperpigmentatie en onvolkomenheden aan te pakken. Geniet van de voordelen van een professionele peelingbehandeling in het comfort van je eigen huis.

Het Skincyclopedia Nacht Peeling Gezichtsserum is doordrenkt met een krachtige mix van actieve ingrediënten, elk met specifieke eigenschappen die bijdragen aan een vernieuwde huidtextuur en een stralende teint:

1. Melkzuur: Dit AHA (alfa-hydroxyzuur) staat bekend om zijn milde exfoliërende eigenschappen. Het helpt dode huidcellen te verwijderen, bevordert celvernieuwing en zorgt voor een gladdere en helderdere huid.

2. Glycolzuur: Een ander AHA dat dieper in de huid doordringt en helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie. Het stimuleert ook de collageenproductie, waardoor de huid steviger en elastischer wordt.

3. Mandelzuur: Dit AHA heeft een zachtere exfoliërende werking en is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. Het helpt bij het verminderen van ongelijkmatige huidtextuur en verheldert de huidskleur.

4. Polyhydroxyzuren (PHA’s): Deze exfoliërende zuren zijn milder dan traditionele AHA’s en BHA’s, waardoor ze geschikt zijn voor gevoelige huidtypes. Ze helpen bij het gladmaken van de huid en het verminderen van onvolkomenheden.

Het serum werkt door voorzichtig de bovenste laag van de huid te exfoliëren, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en nieuwe, gezonde cellen aan de oppervlakte komen. Dit proces bevordert een egalere teint, vermindert het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels, en vermindert hyperpigmentatie en onvolkomenheden.

Hoe te gebruiken: Breng alleen ’s avonds aan op een schone huid, laat het 5 minuten intrekken en spoel af met lauw water. Het is essentieel dat je je gezicht na gebruik wast! Gebruik tot 2 keer per week. Breng een breedspectrum zonnebrandcrème aan tijdens het gebruik van het product en gedurende een week daarna.

Wat is je zorg?
Tekenen van veroudering
Hyperpigmentatie
Onvolkomenheden

Wat is je huidtype?
Alle huidtypes

Wanneer aan te brengen?
Alleen ’s avonds

Wat te verwachten?
Stevigere huid
Egale teint
Verlichting van oneffenheden

Wat is de textuur?Gemiddeld

Combineer met, ook op BOL te verkrijgen:

Skincyclopedia Gezichtsserum met 10% Hyaluronzuur voor een volle huid

Skincyclopedia Gezichtsserum met 10% Niacinamide en Zink voor dubbele kracht tegen onvolkomenheden

Vermijd combinatie met retinoïden, andere AHA’s, BHA’s en Matrixyl® 3000

Skincyclopedia | Nacht Peeling Gezichtsserum met 20% Melkzuur, Glycolzuur, Amandelzuur en Polyhydroxyzuren 30ml | helpt bij tekenen van veroudering, hyperpigmentatie en…
Skincyclopedia | Nacht Peeling Gezichtsserum met 20% Melkzuur, Glycolzuur, Amandelzuur en Polyhydroxyzuren 30ml | helpt bij tekenen van veroudering, hyperpigmentatie en…

 11,95

Gezond-winkel.nl
Logo