The Ordinary The No Brainer Set – Limited Edition Verzorgingsset

- 4%

Oorspronkelijke prijs was: € 59,00.Huidige prijs is: € 56,40.

Substantie

Olie

Alcoholvrij

Ja

Dermatologisch getest

Ja

SPF-factor

0 SPF

Ingrediënten

amino acids, phospholipids, alpha/beta/gamma fatty acids, triglycerides, sterols and sterol esters, glycerin, ceramide precursors, urea, saccharides, sodium PCA and hyaluronic acid

Allergeneninformatie

geen

Parfumvrij

Ja

Verpakkingsgewicht

0 kg

Huidtype

Normale huid, Droge huid, Gevoelige huid, Rijpe huid, Vette huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

30 ml

Verpakking hoogte

20 mm

Verpakking lengte

20 mm

Verpakking breedte

20 mm

Aantal stuks in verpakking

10 stuk(s)

Geslacht

Unisex

Huidbehoefte

Acne & puistjes

Hyaluronzuur

Nee

Hydraterend

Ja

Hypo-allergeen

Nee

Inhoud per dispenser

30 ml

Land van oorsprong

Europa

Natuurlijke ingredienten

Ja

Olievrij

Ja

Periode na opening

12 maand

Salicylzuur

Nee

Verkleind poriën

Ja

Verstevigend

Ja

Verzorgend

Ja

EAN

0769915194418

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Serums Acneverzorging

Merk

The Ordinary

Opties

Voedend, Dermatologisch getest, Hydraterend, Verstevigend, Alleen natuurlijke ingrediënten, Alcoholvrij

Last updated on augustus 23, 2024 12:30 am
SKU: 9300000024751733 Categorie:
Uw recensie toevoegen

The Ordinary

The No Brainer Set – Limited Edition verzorgingsset

Inhoud: 3 x 30 ml

De Set bevat:

Hydrateer de huid effectief met de The Ordinary’s Natural Moisturising Factors + HA (30ml)
een niet-vette moisturizer die de huid bijkomend voedt met een selectie van natuurlijke vochtinbrengende factoren die bijdragen tot bescherming en voeding. Glycerine en moleculair gewicht hyaluronzuur lessen de droge huid, terwijl essentiële aminozuren en vetzuren de lipidenlaag aanvullen voor een betere waterretentie. Een complex mengsel van fosfolipiden, triglyceriden en sachariden zorgt voor langdurige resultaten voor een gladde, zachte en soepele huid.

We vinden het geweldig dat deze perfecte lichte, maar toch hydraterende moisturizer op alle huidtypes kan worden gebruikt. De olievrije en toch hydraterende formule is verrijkt met hyaluronzuur om de huid voller te maken en te hydrateren zonder zwaar aan te voelen. Niet alleen diervriendelijk en vegan, is The Ordinary Natural Moisturising Factors + HA ook vrij van alcohol, olie, silicone, noten en gluten. Ideaal voor alle huidtypes, maar vooral voor mensen met een drogere teint. Het bevat een mix van fosfolipiden, triglyceriden en sachariden die de buitenste laag van de huid beschermen en goed hydrateren voor een zacht en soepel gevoel.

Granactive Retinoid 2% Emulsion (30ml)
Bestrijd tekenen van veroudering met een oplossing die twee vormen van de volgende generatie retinoïden combineert om het uitzicht van veroudering en acnegevoelige huid te helpen verbeteren. De twee gebruikte retinoïden zijn een Solubilized Hydroxypinacolone Retinoate (dat een meervoudig antiverouderingseffect heeft en efficiënter is dan retinol), en pure retinol in een beschermend capsulesysteem dat de afgifte en de werkzaamheid van Solubilized Hydroxypinacolone Retinoate ondersteunt. De oplossing werkt om tekenen van veroudering zichtbaar te bestrijden zonder de huid te irriteren.

We vinden het geweldig hoe de emulsie de huid glad, helder en verfijnd houdt, door de tekenen van veroudering en huid gevoelig aan puistjes aan te pakken door de celvernieuwing te bevorderen. Een krachtig serum dat een zichtbaar verschil maakt voor de huid na verloop van tijd, het is vrij van alcohol, noten, olie, silicone en gluten. Het is matig sterk met minimale irritatie, maar bestrijdt toch de tekenen van veroudering.

Buffet (30ml)
Deze formule met meerdere voordelen bevat een combinatie van krachtige anti-verouderingstechnologieën om een jeugdiger uitziende huid te onthullen. Hyaluronzuur lest de uitgedroogde huid en zorgt voor een volle, dauwfrisse look. Meerdere gewichten HA maken het mogelijk om vocht af te voeren naar verschillende diepten, waardoor zowel de diepere lagen van de huid als het oppervlak worden gehydrateerd.

Het krachtige serum helpt het verschijnen van fijne lijntjes te verminderen om een gladdere, stralende teint te bevorderen. De formule is gesynthetiseerd in een aminozuurcomplex om de natuurlijke barrière van de huid te versterken en zo te helpen beschermen tegen de uitdrogende en verouderende effecten van milieu-aggressors

Ingrediënten:

Natural Moisturising Factors + HA: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Propanediol, Stearyl Alcohol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Arginine, Aspartic Acid, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glucose, Maltose, Fructose, Trehalose, Sodium PCA, PCA, Sodium Lactate, Urea, Allantoin, Linoleic Acid, Oleic Acid, Phytosteryl Canola Glycerides, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lecithin, Triolein, Tocopherol, Carbomer, Isoceteth-20, Polysorbate 60, Sodium Chloride, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Pentylene Glycol, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Granactive Retinoid 2% Emulsion: Aqua (Water), Glycerin, Ethyl Linoleate, Propanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethyl Isosorbide, Cetearyl Isononanoate, Bisabolol, Hydroxypinacolone Retinoate, Retinol, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Inulin Lauryl Carbamate, Glyceryl Stearate, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Carrageenan, Xanthan gum, Acacia Senegal Gum, Cetyl Palmitate, Sucrose Laurate, Polysorbate 20, Isoceteth-20, Behentrimonium Chloride, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Disodium EDTA, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Buffet: Aqua (Water), Glycerin, Lactococcus Ferment Lysate, Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-18, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-38, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Arginine, Aspartic Acid, Trehalose, Fructose, Glucose, Maltose, Urea, Sodium PCA, PCA, Sodium Lactate, Citric Acid, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Carbomer, Polysorbate 20, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethoxydiglycol, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

The Ordinary The No Brainer Set – Limited Edition Verzorgingsset
The Ordinary The No Brainer Set – Limited Edition Verzorgingsset

Oorspronkelijke prijs was: € 59,00.Huidige prijs is: € 56,40.

Gezond-winkel.nl
Logo