Jacob Hooy Pigmentvlekkencrème

 14,90

SPF factor

10 of minder

Ingrediënten

Aqua, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Citrus Unshiu Peel Extract, Cera Alba, Sodium Cetearyl Sulfate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Parfum, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Benzyl Salicylate, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone.

Verpakkingsgewicht

0.09 kg

Huidtype

Gecombineerde huid

Inhoud

50 ml

Verpakking hoogte

11.00 cm

Verpakking lengte

11.00 cm

Verpakking breedte

11.00 cm

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Geslacht

Unisex

Inhoud per dispenser

50 ml

Land van oorsprong

Europa

Natuurlijke ingredienten

Ja

Periode na opening

12 maand

Retinol

Nee

Salicylzuur

Nee

Signaalwoord

Niet van toepassing

Voorzorgsmaatregelen

Gebruik: voor een optimale werking ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Kan ook gebruikt worden om pigmentvlekken op handen te verlichten.

Waarschuwingen

Jacob Hooy Pigmentvlekken Crème is een verzorgende crème met een heerlijke rozengeur. Een crème die speciaal is ontwikkeld om de zichtbaarheid van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken te verminderen. In deze crème bevat 3% Melaslow, een extract van de Japanse mandarijn. Dit ingrediënt heeft een wetenschappelijk bewezen verlichtende werking op pigmentvlekken.Hoe te gebruiken?Tweemaal per dag gebruiken voor een frisse, egale en stralende huid. Voor een optimale werking 's ochtends en 's avonds voor het slapen gaan aanbrengen op de gereinigde huid van het gezicht, de hals en decolleté. Kan ook gebruikt worden om pigmentvlekken op handen te verlichten.

EAN

8712053048503

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Dagcremes

Merk

Jacob Hooy

Last updated on augustus 11, 2024 4:48 am
SKU: 9300000120842518 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Verzorgende crème, met een heerlijke rozengeur, die speciaal is ontwikkeld om de zichtbaarheid van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken te verminderen. Het resultaat is een frisse, egale en stralende huid. Bevat 3% Melaslow™, een extract van de Japanse mandarijn. Dit ingrediënt heeft een wetenschappelijk bewezen verlichtende werking op pigmentvlekken.

Jacob Hooy Pigmentvlekkencrème
Jacob Hooy Pigmentvlekkencrème

 14,90

Gezond-winkel.nl
Logo