Eyüp Sabri Tuncer – Natuurlijke Olijfolie – Hand- en Bodylotion – 250 ml

 11,99

Substantie

Lotion

Ingrediënten

Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerine, Propyleenglycol, Isopropylmyristaat, Glycerylstearaat, Cetearylalcohol, Cyclopentasiloxaan, Butyrospermum Parkii-olie, Olea Europaea Fruitolie, Dimethicone, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycfeneth, Parfumne, Bencatonaat-25henthe 3, Citral, Citronellol, Alpha Isomethyl Ionone, Geraniol, Hexyl Cinnamal, D-Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090, CI 16035.

Parfumvrij

Nee

Verpakkingsgewicht

0.25 kg

Huidtype

Normale huid

Inhoud

250 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

Turkije

Periode na opening

12 maand

Taal handleiding

Geen taal

Werking

Verzorgend

EAN

8691685002421

Categorieën

Persoonlijke verzorging Lichaamsverzorging Huidverzorging Bodylotions

Merk

Eyup Sabri Tuncer

Last updated on maart 24, 2024 6:47 am
SKU: 9300000110460223 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Dermatologisch en microbiologisch getest. Het bevat geen synthetische componenten en parabenen die schadelijk zijn voor de gezondheid van mens en milieu. Niet getest op dieren. Het is veganistisch gecertificeerd en bevat geen dierlijke vetten. Het bevat geen gluten.

Eyüp Sabri Tuncer Natuurlijke Olijfolie Hand- en Bodylotion, die geen parabenen bevat, past zich aan alle huidtypes aan, biedt uitstekende verzorging en wordt dankzij de speciale, natuurvriendelijke formule snel door je huid opgenomen. Het werkt als een vochtmagneet met zijn door Ecocert gecertificeerde samenstelling van actieve ingrediënten, waardoor de huid meer vocht vasthoudt. Met zijn natuurlijke olijfoliegehalte geeft het je huid een babyhuidzachtheid, terwijl de formule verrijkt met vitamine E de cellen beschermt, herstelt en versterkt. Met de extra vochtinbrengende crèmes in zijn inhoud, voegt het frisheid toe aan uw huid die droog is en gedragen wordt na de zon, terwijl de bruine teint lang op uw huid blijft, wat een gevoel van koelte en frisheid geeft.

Eyüp Sabri Tuncer – Natuurlijke Olijfolie – Hand- en Bodylotion – 250 ml
Eyüp Sabri Tuncer – Natuurlijke Olijfolie – Hand- en Bodylotion – 250 ml

 11,99

Gezond-winkel.nl
Logo