Therme Bodylotion Saigon Pink Lotus 250 ml

 10,99

Substantie

Lotion

Ingrediënten

IngrediëntenAqua, PEG-6 Stearate, Isostearyl Isostearate, Hydrolyzed Soy Protein, Cetyl Alcohol, Soluble Collagen, Ceteth-20, Glyceryl Stearate, Parfum, Steareth-20, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin.

Verpakkingsgewicht

0.29 kg

Huidtype

Normale huid

Inhoud

250 ml

Verpakking hoogte

11.00 cm

Verpakking lengte

11.00 cm

Verpakking breedte

11.00 cm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Geslacht

Unisex

Geurnaam

Pink Lotus

Land van oorsprong

Nederland

Periode na opening

12 maand

Taal handleiding

Nederlands

Waarschuwingen

Therme Saigon Pink Lotus Hydra+ Bodylotion is een verzorgende en hydraterende bodylotion met heerlijke geur van roze lotus en zoete vanille. De bodylotion is verrijkt met collageen, wat zorgt voor meer huidelasticiteit en een gladde, zachte huid. De aangename zoete geur werkt ontspannend en in combinatie met de roze lotus komt u helemaal tot innerlijke rust. De bodylotion is dermatologisch getest, trekt snel in en plakt niet. Therme Saigon Pink Lotus Hydra+ Bodylotion:- is verzorgend en hydraterend;- bevat collageen voor meer huidelasticiteit- voor een gladde en zachte huid- heerlijke geur van roze Lotus en zoete vanille- dermatologische getest, niet vet en plakt niet

Werking

Verzorgend

EAN

8714319212277

Categorieën

Persoonlijke verzorging Lichaamsverzorging Huidverzorging Bodylotions

Merk

Therme

Last updated on september 15, 2024 12:11 am
SKU: 9200000108701006 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Therme Bodylotion Saigon Pink Lotus

De producten van THERME Hammam zijn genspireerd op een eeuwenoud Oosters reinigingsritueel voor zowel lichaam als geest. THERME Zen White Lotus Hydra+ Body Lotion is een verzorgende, hydraterende Body Lotion die nieuwe energie geeft aan de huidcellen.

Het toegevoegde collageen zorgt voor een gladdere huid en verhoogt de huidelasticiteit. Geniet van de oosterse geur van orintaalse cederhout en pure olijfolie. Dermatologisch getest, trekt snel in en plakt niet. Combineer met n van de andere Hammam producten, bijvoorbeeld de Foaming Shower Gel.

Therme Bodylotion Saigon Pink Lotus 250 ml
Therme Bodylotion Saigon Pink Lotus 250 ml

 10,99

Gezond-winkel.nl
Logo