Nacomi Shea Butter 100% Pure – 100ml.

 12,19

Substantie

Butter

Ingrediënten

100% Butyrospermum parkii boter.

Parfumvrij

Ja

Verpakkingsgewicht

0.10 kg

Huidtype

Alle huidtypes

Inhoud

0 ml

Verpakking hoogte

50 mm

Verpakking lengte

100 mm

Verpakking breedte

50 mm

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

Polen

Periode na opening

12 maand

Taal handleiding

Geen taal

Waarschuwingen

Niet van toepassing.

Werking

Verzorgend

EAN

5901878685014

Categorieën

Persoonlijke verzorging Lichaamsverzorging Huidverzorging Bodybutters

Merk

Nacomi

Last updated on september 4, 2024 2:10 am
SKU: 9200000089028966 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Karite in één van de Afrikaanse dialecten betekent: leven. Hier zit veel waarheid in, want karitéboter heeft unieke eigenschappen en is onbeperkt te gebruiken. We brengen onze boter uit Burkina Faso en zorgen ervoor dat het van de hoogste kwaliteit is. Wil je graag een cosmetica in huis die overal goed voor is, wonderen verricht voor zorg en genezing, dan zou deze butter iets voor jou zijn.

100% natuurlijk, handgemaakt, Cruelty Free & Vegan ✓

De gave van de levensboom – geneest en verzorgt.
Karitéboter ook wel bekend als Karitéboter, Galamboter of simpelweg sheaboter. Shea-parka is een plant uit de sapinefamilie die voorkomt in West- en Centraal-Afrika, hij wordt voornamelijk gekweekt voor fruit, dat erg rijk is aan vetten. De bekende boter is gemaakt van gemalen zaden. De vruchten zijn rijp na ongeveer 5 maanden. Een boom produceert ongeveer 15-20 kilo fruit dat op een pruim lijkt, geelgroen van kleur en eetbaar is. Van dit bedrag is het eindresultaat één kilo boter. Volgens het traditionele recept wordt Karite Butter alleen met de hand gemaakt door vrouwen, mannen nemen niet deel aan het productieproces, noch mogen ze de bomen aanraken, het is alleen toegestaan ​​op het moment van kappen. Afhankelijk van de regio is de zaadbehandeling anders, Meestal worden ze echter eerst in de zon gedroogd, gepeld en vervolgens in vijzels tot een zeer fijn poeder vermalen. Het poeder wordt gedroogd en gekookt in water tot het glad en uniform is.

Gebruiksaanwijzing – wanneer moet ik de Shea Butter gebruiken?
De karité boter is bijna een wondermiddel voor alle kwalen. Het kan worden gebruikt door iedereen, ongeacht leeftijd en geslacht. Shea is stevig en alleen wanneer in contact met de warmte van de huid kan het vrij worden gewreven in het hele lichaam.
Het zal zeer goed werken als een dagelijkse verzorging lotion, toegepast na een avondbad – het zal hydrateren en maken onze huid zacht, delicaat en glad.
Toekomstige moeders moeten het op de buik, dijen en billen wrijven om reeds bestaande striae te voorkomen of te verminderen. Het is zeer zacht en veroorzaakt geen allergieën, dus het zal geweldig zijn voor de verzorging van baby’s en kinderen van alle leeftijden.
Tijdens de winter vorst wrijf je de boter in het gezicht om bevriezing en droge huid te voorkomen.
In de zomer wrijf je de shea butter op gebieden die geïrriteerd zijn door te lange blootstelling aan de zon.

Inhoud:
100ml.

Nacomi Shea Butter 100% Pure – 100ml.
Nacomi Shea Butter 100% Pure – 100ml.

 12,19

Gezond-winkel.nl
Logo