Skincyclopedia | SHIMMER BODYLOTION MET 5% VERSTEVIGEND COMPLEX MET MATRIXYL® 3000, CAFFEINE & SQUALANE EN GOUDEN DEELTJES | bij gebrek aan tonus en stevigheid, sinaasappelhuid…

 11,95

Substantie

Lotion

Ingrediënten

AQUA (WATER), SQUALANE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCOL CETEARATE, GLYCERINE, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, CAFFEINE, PAULLINIA CUPANA ZAAD EXTRACT (GUARANÁ), PTYCHOPETALUM OLACOIDES SCHORS EXTRACT (MUIRA PUAMA), CALCIUM NATRIUM BOROSILICUM ATE, GLYCERYL STEARAAT, CETEARETH-20, CETEARETH-12, BUTYLEENGLYCOL, CETYL PALMITATE, NATRIUMLACTAAT, CARBOMER, POLYSORBATE 20, FENOXYETHANOL, PARFUM (GEUR), TRIETHANOLAMINE, MICA, TINOXIDE, CI 77891 (TITANIUMDIOXIDE), CI 77491 (IJZEROXIDEN), BENZYL SALICYLAAT, COUMARINE, HEXYL KANEEL, LIMONEEN.

Parfumvrij

Nee

Verpakkingsgewicht

0.33 kg

Huidtype

Droge huid, Gevoelige huid

Inhoud

300 ml

Verpakking hoogte

6 cm

Verpakking lengte

14 cm

Verpakking breedte

6 cm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Dermatologisch getest

Ja

Geslacht

Unisex

Geurnaam

kokosnoot en vijg

Land van oorsprong

Bulgarije

Percentage Benzophenone-3 BP-3

0 %

Percentage Octocrylene

0 %

Periode na opening

6 maand

Taal handleiding

Engels

Waarschuwingen

Alleen voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken op een beschadigde of geïrriteerde huid. Het product bevat hoge percentages actieve ingrediënten. Niet gebruiken als u een bewezen allergie heeft voor een van de ingrediënten. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet samen met exfoliërende zuren aanbrengen.

Werking

Verzorgend, Anti-cellulitis, Verstevigend

EAN

3801017004534

Categorieën

Persoonlijke verzorging Lichaamsverzorging Huidverzorging Bodylotions

Merk

Skincyclopedia

Last updated on maart 23, 2024 10:03 pm
SKU: 9300000157986917 Categorie:
Uw recensie toevoegen

GLANZENDE BODYLOTION MET 5% VERSTEVIGEND COMPLEX MET MATRIXYL® 3000, CAFFEÏNE & SQUALEEN EN GOUDEN DEELTJES. Geschikt voor alle huidtypes bij gebrek aan stevigheid en elasticiteit, sinaasappelhuid met ongelijkmatige textuur en dehydratatie. Verrijkt met fijne gouden deeltjes voor een directe dosis gloed. Met een zoete en verleidelijke geur van kokosnoot en vijg.

Hoe te gebruiken: Aanbrengen op schone en droge huid. Masseer tot volledige absorptie.

Het Skincyclopedia Glanzende Bodylotion is verrijkt met een geavanceerd 5% verstevigend complex dat speciaal is samengesteld om de huid te verbeteren en een stralende uitstraling te geven. Hieronder staan enkele van de belangrijkste ingrediënten en hun specifieke voordelen:

1. Matrixyl® 3000: Dit is een krachtig peptide-complex dat bekend staat om zijn anti-verouderingseffecten. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid, wat kan bijdragen aan een stevigere en meer veerkrachtige huid. Dit ingrediënt kan helpen bij het verminderen van de verschijning van fijne lijntjes en rimpels.

2. Cafeïne: Cafeïne heeft verstevigende eigenschappen en kan de bloedsomloop verbeteren. Het kan de huid strakker laten aanvoelen en helpen bij het verminderen van de zichtbare tekenen van cellulitis. Cafeïne kan ook helpen bij het verminderen van vochtophopingen in bepaalde delen van het lichaam.

3. Squalaan: Squalaan is een natuurlijke hydratator die lijkt op het huideigen talg. Het kan helpen om de huid soepel en gehydrateerd te houden zonder een vettig residu achter te laten. Dit ingrediënt is ideaal voor het herstellen van de vochtbalans en het behouden van een gezonde uitstraling.

4. Gouden deeltjes: De toevoeging van fijne gouden deeltjes geeft de huid een directe glans en glinstering. Deze deeltjes kunnen het licht reflecteren en de huid een stralende gloed geven, waardoor een directe opfrissing van de huid wordt bereikt.

Deze glanzende bodylotion is geschikt voor alle huidtypen, met name voor diegenen die last hebben van een gebrek aan stevigheid en tonus, een ongelijkmatige huidtextuur, en dehydratatie. Het gebruik van deze lotion kan helpen bij het herstellen van een jeugdige uitstraling, het verbeteren van de huidtextuur en het bieden van directe hydratatie en glans. De toegevoegde kokos- en vijggeur zorgt voor een aangename sensorische ervaring tijdens het aanbrengen.

Skincyclopedia | SHIMMER BODYLOTION MET 5% VERSTEVIGEND COMPLEX MET MATRIXYL® 3000, CAFFEINE & SQUALANE EN GOUDEN DEELTJES | bij gebrek aan tonus en stevigheid, sinaasappelhuid…
Skincyclopedia | SHIMMER BODYLOTION MET 5% VERSTEVIGEND COMPLEX MET MATRIXYL® 3000, CAFFEINE & SQUALANE EN GOUDEN DEELTJES | bij gebrek aan tonus en stevigheid, sinaasappelhuid…

 11,95

Gezond-winkel.nl
Logo