Ride On Your Buttr Chamois zitcrème, bescherming tegen wrijving en huid schuring, comfortabel gebruik bij lange trainingen

 16,97

Substantie

Crème

Ingrediënten

Aqua, Cannabis sativa seed oil, Helianthus annuus seed oil, Sodium Acrylate Acryloyldimethyltaurate Dimethylacrylamide Crosspolymer, Glycerin, Cocos nucifera oil, Glyceryl caprylate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Lanolin, Santalum album oil, Lysozyme, Tocopherol.

Parfumvrij

Ja

Verpakkingsgewicht

0.15 kg

Huidtype

Normale huid

Inhoud

125 ml

Verpakking hoogte

41 mm

Verpakking lengte

152 mm

Verpakking breedte

63 mm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

President Kennedylaan 114. 2343GT. Oegstgeest

Dermatologisch getest

Nee

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

cees@vandemeeberg.net

Geslacht

Unisex

Geurnaam

Geurloos

Land van oorsprong

Nederland

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Cees van de Meeberg

Percentage Benzophenone-3 BP-3

0 %

Percentage Octocrylene

0 %

Periode na opening

12 maand

Taal handleiding

Nederlands

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

0652639765

Waarschuwingen

Niet eetbaar en niet in ogen wrijven.

Werking

Verzorgend, Striemen

EAN

8720299841000

Categorieën

Persoonlijke verzorging Lichaamsverzorging Huidverzorging Bodycremes

Merk

Ride On Your Butt

Last updated on maart 23, 2024 9:59 pm
SKU: 9300000172119374 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Chamois Crème voor Fietsers en Triatlon sporters – Anti-wrijvings crème met Natuurlijke Ingrediënten – Beschermt je achterwerk tegen zadelpijn – wrijving – huidverzorgings crème – Gemaakt door Fietsers voor sportieve fietsers Mannen & Vrouwen – Verkrijgbaar in creatieve duurzame recycle-verpakking – 125 ml

  • Natuurlijke bescherming tegen zadelpijn: Onze anti-wrijvingscrème behoudt de natuurlijke ingrediënten, verbeterend hun effectiviteit.
  • Comfortabel, wasbaar en niet vettig: Rijden op je fiets moet comfortabel en zorgeloos zijn. Onze crème wordt gemakkelijk opgenomen, zonder vettig residu, voor een soepele en plezierige rit.
  • Voorkom droge huid: Breng een kleine hoeveelheid aan op je huid of kleding om vocht vast te houden en droogheid te voorkomen. Gebruik de gel voor het rijden of rechtstreeks op je kleding voor hydratatie.
  • Brede toepassingen: Geniet van diverse sporten met onze chamois crème, gemaakt in Nederland. Voel snel het verschil en ontdek waarom onze anti-chafing crème populair is bij marathonlopers, fietsers, triatleten, wandelaars en weekendstrijders.
  • Gemaakt in Nederland: Onze crème, ontworpen door fietsers voor fietsers, maakt gebruik van duurzame materialen om je huid te beschermen tegen zadelpijn en wrijving tussen kleding en huid te verminderen.

Ride On Your Butt® (ROYB) is trots om haar nieuwe formule voor de Chamois crème voor professionele fietsers, recreatieve fietsers, triatlonatleten en paardrijden aan te kondigen om zadelpijn te voorkomen tijdens het rijden. Het maakt niet uit of je een lange tocht maakt of een korte trip. Dankzij de natuurlijke ingrediënten wordt de Chamois Cream van Ride On Your Butt® gebruikt door vrouwen en mannen om hun achterwerk en huid te beschermen tegen wrijving en zadelpijn. Deze Anti-Chafing crème is een hydraterende, zachte, niet-vette witte crème die gemakkelijk wordt opgenomen en langdurig meegaat. Dit maakt Ride On Your Butt® een van de beste chamois crèmes die wrijving voorkomen.

Waarom is “Ride On Your Butt®” de beste chamois-crème? Ride on your Butt®, in tegenstelling tot veel andere merken, maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten. Het is ontwikkeld en gemaakt in Nederland door professionele fietsers voor fietsers om de huid te beschermen en irritatie tijdens het sporten te voorkomen. Het wordt gebruikt voor chamois-crèmes voor zowel mannen als vrouwen.

De ingrediënten in Ride On Your Butt® maken het een van je favoriete Chamois Crèmes. De crème is niet-vet, hecht niet aan je kleding en heeft geen onaangename geur vanwege de gebruikte natuurlijke componenten. Het wordt gemakkelijk opgenomen door de huid, wat een groot verschil maakt in de fietsindustrie in vergelijking met andere crèmes.

Lanoline. Bevat lanoline, een was die schapen en andere wolproducerende dieren produceren. Dit natuurlijke ingrediënt heeft veel heilzame eigenschappen voor je huid. Lanoline is een uitstekende moisturizer die je huid zacht en soepel kan houden. Het heeft ook antibacteriële eigenschappen, wat kan helpen om zadelpijn en andere huidinfecties te voorkomen.

Cocos nucifera olie. Cocos nucifera olie is rijk aan laurinezuur, dat antimicrobiële, antischimmel- en antibacteriële eigenschappen heeft. Daarnaast kan cocos nucifera olie helpen om droge of geïrriteerde huid te verzachten en kan het worden gebruikt als een natuurlijke moisturizer. Ten slotte kan het vitamine E-gehalte in cocos nucifera olie helpen om de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen.

Helianthus annuus zaadolie. Helianthus annuus zaadolie heeft ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen, waardoor het een uitstekende therapie is voor zadelpijn en schuren. Het is ook een natuurlijke moisturizer die kan helpen om de gezondheid van de huid te behouden en bescherming te bieden tegen het weer.

Cannabis sativa zaadolie. Cannabis sativa zaadolie is een effectief ingrediënt in chamois-crème. Het helpt ontstekingen en pijn te verminderen en heeft ook antibacteriële eigenschappen die kunnen helpen om zadelpijn te voorkomen. Perfect voor de gevoelige huid.

Chammy cream vermindert wrijving zonder kunstmatige geurstoffen, een niet-vette formule die vaginale irritatie voorkomt en de huid van vrouwen beschermt, die zijdezacht aanvoelt.

Als je op zoek bent naar een natuurlijke, effectieve chamois-crème, zoek er dan een die cannabis sativa zaadolie bevat. Koop Chamois-crème van “Ride On Your Butt.”

Ride On Your Buttr Chamois zitcrème, bescherming tegen wrijving en huid schuring, comfortabel gebruik bij lange trainingen
Ride On Your Buttr Chamois zitcrème, bescherming tegen wrijving en huid schuring, comfortabel gebruik bij lange trainingen

 16,97

Gezond-winkel.nl
Logo