Fushi – Sweet Almond oil, Organic – 100ml

 19,26

Substantie

Olie

Ingrediënten

99.7% Pure Fresh-Pressed Amla Juice -Indian Gooseberry (Emblica officinalis), Potassium Sorbate (from berries of mountain ash), Sodium Benzoate (from apples).

Parfumvrij

Ja

Verpakkingsgewicht

0.10 kg

Huidtype

Normale huid

Inhoud

100 ml

Verpakking hoogte

30 cm

Verpakking lengte

40 cm

Verpakking breedte

30 cm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Geslacht

Unisex

Geurnaam

Almond oil

Land van oorsprong

Engeland

Periode na opening

24 maand

Taal handleiding

Engels

Waarschuwingen

Vermijd contact met ogen

Werking

Verzorgend, Anti-cellulitis, Striemen, Bodycontouring

EAN

5060112861727

Categorieën

Persoonlijke verzorging Lichaamsverzorging Huidverzorging Bodyolien

Merk

Fushi

Last updated on maart 23, 2024 9:52 pm
SKU: 9300000036486082 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Zoete amandelolie is een fantastische basisolie, dragerolie, en voor de gevoelige huid.

Er zijn twee soorten amandelolie: zoete en bittere. De bittere amandelolie wordt gebruikt om geur en smaak te geven, terwijl de zoete amandelolie beter geschikt is voor de huid.Zoete amandelolie is een nootachtige olie die in de oude Chinese en Ayurvedische praktijken wordt gebruikt om de huid te helpen verzachten en verzachten. Ook om kleine wondjes en snijwonden te behandelen.

Zoete amandelolie is een pure en krachtige vorm van natuurlijke huidverzorging omdat het vol zit met voedingsstoffen. Het bevat Vitamine A, E, Zink en Omega 3 vetzuren. Omdat het niet-comedogeen en anti-bacterieel is, wordt het gemakkelijk door de huid opgenomen en laat het geen vettig laagje achter. Het is geweldig voor alle huidtypes, vooral als je een vette tot gevoelige huid hebt.

Vitamine E, een zeer krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen UV-schade veroorzaakt door de zon en vrije radicalen bestrijdt die het collageen in het lichaam in belangrijke mate aantasten. Vitamine E zorgt ervoor dat uw huid er soepel, glad en zacht blijft uitzien. De retinol in Vitamine A helpt acne te verminderen en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Rijk aan Omega 3 vetzuren, houdt het vocht in de huid en helpt het geïrriteerde of gevoelige huid te kalmeren. Ook bevat het een grote hoeveelheid zink, wat een essentiële voedingsstof is voor het genezen van acne of littekens.

Zoete amandelolie is een geweldige dragende olie die wordt gebruikt bij massage, die spierspanning ondersteunt door spierpijn, pijn en vermoeidheid te verlichten. Door zoete amandelolie op je huid te masseren geef je je huid een boost van energie en voedingsstoffen, terwijl gifstoffen worden afgevoerd.

Zoete amandelolie is ook geweldig voor het haar. Het helpt een beschadigde, uitgedroogde en gevoelige hoofdhuid te herstellen, terwijl het haar enorm gevoed en gehydrateerd wordt.

GEPERST VAN VERS Onze oliën worden geperst uit de verse oogst van dit seizoen van zaden, noten en pitten, om de kwaliteit potentie en werkzaamheid te behouden.

Dit is een niet-gestandaardiseerde, ongeraffineerde en natuurlijke olie. Elke partij varieert en vertoont een aantal unieke kenmerken. Sediment of natuurlijke deeltjes van de ingrediënten kunnen zichtbaar zijn in de olie. Dit komt gewoon doordat onze oliën nooit geraffineerd, ontgeurd of gefilterd zijn, en betekent niet dat de olie gebrekkig is.

Fushi – Sweet Almond oil, Organic – 100ml
Fushi – Sweet Almond oil, Organic – 100ml

 19,26

Gezond-winkel.nl
Logo