Éternelle® Livàriz – Anti Spataderen Crème & Spray – Anti Cellulite Crème – Verlicht Pijn in Benen – Spataderen Verwijderen – Verlicht Restless Legs – 200ml

 37,95

Substantie

Crème

Ingrediënten

Ingrediënten Cryogeen Spray: Water, alcohol denat., extract van de Stekelige Muizedoorn (Ruscus Aculeatus), polysorbaat 20, Lavendelolie (Lavandula Angustifolia), Diazolidinyl Urea (conserveringsmiddel), natriumcitraat, disodium EDTA., Ingrediënten Livàriz crème: Water, paraffinum liquidum, isopropyl palmitate, glyceryl stearaat, stearinezuur, polysorbaat 20, propyleen glycol, alcohol denat., iodized hydrolyzed extension, extract van de Stekelige Muizedoorn (Ruscus Aculeatus), citroenolie, Paullinia Cupana extract, phenoxyethanol, methylparaben, methylparaben, butylparaben, propylparaben,isobutylparaben, triethanolamine, lavendelolie (Lavandula Angustifolia), pepermuntolie (mentha Piperita),verdikkingsmiddel, Diazolidinyl Urea (conserveringsmiddel), disodium EDTA, Butylhydroxytolueen, C.I. 17200, C.I. 42090.

Parfumvrij

Ja

Verpakkingsgewicht

0.26 kg

Huidtype

Normale huid

Inhoud

200 ml

Verpakking hoogte

56 mm

Verpakking lengte

183 mm

Verpakking breedte

133 mm

Aantal stuks in verpakking

2 stuk(s)

Geslacht

Unisex

Geurnaam

lavendel

Land van oorsprong

Frankrijk

Periode na opening

4 maand

Taal handleiding

Engels, Universeel

Waarschuwingen

Gebruik altijd eerst een beetje van de crème op uw hand. Bent u allergisch of overgevoelig voor een van de ingrediënten gebruik de crème dan niet. Uit het zicht van kinderen bewaren. De sprayflacon niet doorboren of in het vuur gooien, ook niet wanneer de flacon leeg is. Ontvlambaar. Houd de flacon weg bij hittebronnen. De spray werd ontwikkeld voor gebruik op benen en enkels. NIET gebruiken op gezicht, hoofd, borst, rond de anus en genitale gebieden, of op geïrriteerde huid.

Werking

Verzorgend, Anti-cellulitis, Striemen, Bodycontouring

EAN

5452004202938

Categorieën

Persoonlijke verzorging Lichaamsverzorging Huidverzorging Bodycremes

Merk

Livariz

Last updated on maart 23, 2024 9:40 pm
SKU: 9200000057226765 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Anti Spataderen Crème & Spray – Éternelle® Livàriz

  • Kalmeert, Verzacht & Verfrist
  • Helpt pijnlijke benen te ontspannen
  • Helpt de microcirculatie te verbeteren
  • Perfect voor mensen met Restless Legs
  • Kalmeert zware en vermoeide benen, zwellingen en ongemakken
  • Maakt gebruik van de unieke Cryogene Technologie

Livàriz van Éternelle® is een Duo pakket, namelijk een Spray en een Crème welke speciaal zijn ontwikkeld om spataderen te verwijderen, zware en vermoeide benen en zwellingen te kalmeren en de benen te laten ontspannen. Dit maakt Livariz van Éternelle® het meest innovatieve Crème & Spray van het moment!

Gebruik de Livarix crème in de ochtend voor u opstaat en in de avond voordat u gaat slapen voor een goede nachtrust en gebruik de spray gedurende de dag wanneer u het gevoel heeft het nodig te hebben. Samen zorgen ze voor een perfecte verlichting van zware, vermoeide benen en andere ongemakken.

Cryogene Technologie

Livariz is voorzien van Cryogene Technologie. Wetenschappers hebben ontdekt dat plaatselijke kou ervoor kan zorgen dat zwellingen en pijn in de been kan worden verlicht en verholpen. Ook werd Cryogene Technologie goed tegen spataderen en de benen te kalmeren. In slechts 6 weken vermindert het ongemak dat gepaard gaat met verwijding van de bloedvaten van de benen. Livariz van Eternelle Pharma met koude cryogene technologie handhaaft de zuiverheid van het complexe Varitek. Vanaf de eerste toepassing voelt u een verbetering in de lokale microcirculatie van de benen.

Natuurlijke ingrediënten zoals Lavendel

Livariz bevat natuurlijke ingrediënten, de drie key ingrediënten zijn plantenextracten zoals, Rusco, lavendel en citroenschil. Rusco heeft ontstekingsremmende eigenschappen en is een veelgebruikt ingrediënt in behandelingen van spataderen en cellulitis. Verschillende wetenschappelijke studies hebben bevestigd dat het in staat is om spataderen te verbeteren en het gevoel van vermoeide benen en tintelingen die ermee gepaard gaan te elimineren.

Lavendel is een van de meest gebruikte planten in het Westen; naast zijn goede geur helpt het ook pijn te verlichten en heeft het desinfecterende eigenschappen en verbetert het de bloedcirculatie. Daarnaast staat lavendel bekend als remedie voor kwaaltjes als vermoeidheid, depressie, angst, spierpijn, reuma en rugpijn.

Ook bevat Livariz extract van de citroenschil dankzij een hoge concentratie van flavonoïde heeft deze plant een vast beschermende werking en venotonica die de doorlaatbaarheid van de capillaire bloedvaten controleert en de weerstand tegen breuk verbetert.

Ingrediënten Cryogeen Spray: Water, alcohol denat., extract van de Stekelige Muizedoorn (Ruscus Aculeatus), polysorbaat 20, Lavendelolie (Lavandula Angustifolia), Diazolidinyl Urea (conserveringsmiddel), natriumcitraat, disodium EDTA.

Ingrediënten Livàriz crème: Water, paraffinum liquidum, isopropyl palmitate, glyceryl stearaat, stearinezuur, polysorbaat 20, propyleen glycol, alcohol denat., iodized hydrolyzed extension, extract van de Stekelige Muizedoorn (Ruscus Aculeatus), citroenolie, Paullinia Cupana extract, phenoxyethanol, methylparaben, methylparaben, butylparaben, propylparaben,isobutylparaben, triethanolamine, lavendelolie (Lavandula Angustifolia), pepermuntolie (mentha Piperita),verdikkingsmiddel, Diazolidinyl Urea (conserveringsmiddel), disodium EDTA, Butylhydroxytolueen, C.I. 17200, C.I. 42090.

Inhoud: Livariz Cryogeen Spray 100ml – Livariz Reactiverende crème 100ml

Gebruiksaanwijzing Cryogeen Spray: Houdt de spray op een afstand van 15 a 20 cm en breng het aan op de benen en enkels. Het mag meerdere malen per dag worden aangebracht maar bij voorkeur in de ochtend en avond.

Gebruiksaanwijzing Reactiverende Crème: Breng ongeveer zoveel als een euromunt met een naar boven masserende beweging aan op de benen en enkels. Het mag meerdere malen per dag worden aangebracht maar bij voorkeur in de ochtend en avond.

Waarschuwing: Gebruik altijd eerst een beetje van de crème op uw hand. Bent u allergisch of overgevoelig voor een van de ingrediënten gebruik de crème dan niet. Uit het zicht van kinderen bewaren. De sprayflacon niet doorboren of in het vuur gooien, ook niet wanneer de flacon leeg is. Ontvlambaar. Houd de flacon weg bij hittebronnen. De spray werd ontwikkeld voor gebruik op benen en enkels. NIET gebruiken op gezicht, hoofd, borst, rond de anus en genitale gebieden, of op geïrriteerde huid.

Bewaarvoorschrift: Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Éternelle® Livàriz – Anti Spataderen Crème & Spray – Anti Cellulite Crème – Verlicht Pijn in Benen – Spataderen Verwijderen – Verlicht Restless Legs – 200ml
Éternelle® Livàriz – Anti Spataderen Crème & Spray – Anti Cellulite Crème – Verlicht Pijn in Benen – Spataderen Verwijderen – Verlicht Restless Legs – 200ml

 37,95

Gezond-winkel.nl
Logo