Navaris badkussen hoofd, hals, schouders – Groot antislip kussen voor zwembad, bubbelbad, thuisspa en ontspanning met 6 zuignappen – Wit

 26,99

Merk

Navaris

Kleur

Wit

Stijl

Modern

Materiaal

100% polyester

Product breedte

30 cm

Ophangwijze

Zuignappen

Plaatsing

Hangend aan de muur

Taal handleiding

Geen taal

Verpakking breedte

300 mm

Verpakking hoogte

42 mm

Verpakking lengte

380 mm

Verpakkingsgewicht

0.38 kg

Vorm

Overig

EAN

4057665480971

Categorieën

Persoonlijke verzorging Lichaamsverzorging Bad- & Doucheaccessoires Klussen Badkamer & Sanitair Badkamer accessoires Badkussens Badkussens Bad accessoires

Lengte

30 tot 40 cm

Last updated on augustus 10, 2024 12:33 am
SKU: 9300000071288114 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • LUXE COMFORT: De zachte, dikke hoofdsteun zuigt vast aan het bad met behulp van 6 sterke zuignappen voor een goede grip. Ontspan rustig je rug, nek, schouders en hoofd zonder pijn.
  • PREMIUM STOF: Air mesh-technologie maakt het kussen bestand tegen schimmel en vieze geuren. Reinig het kussen gemakkelijk met de hand of in de wasmachine met een fijnwasprogramma. Het droogt ook snel aan de lucht.
  • SPA-GEVOEL: Verander je bad in een luxe spa met dit kussen. Twee steunen bewegen onafhankelijk van elkaar, zodat ze bij verschillende badkuipontwerpen passen. De witte kleur past in elke badkamer en het kussen is duurzamer dan opblaasbare kussens.
  • ERGONOMISCH: Het kussenontwerp ondersteunt je nek en hoofd en is geweldig voor mensen van alle leeftijden. Het is ook het ultieme cadeau voor zwangere vrouwen, ouderen en iedereen die graag in bad gaat.
  • VEELZIJDIG GEBRUIK: Kan ook worden gebruikt als kussen in een zitdouche, autokussen, nekroller, als bedsteun of als rugleuning.

    Verander je badkamer in een rustgevende spa met het badkussen van Navaris. Ergonomisch ontworpen voor veel comfort en om je te helpen ontspannen na een lange dag.

      RUSTMOMENT

      • Voor velen is hun tijd in de badkamer de enige tijd die ze alleen hebben – geniet ervan met dit badkussen dat comfort en ontspanning in je nek, schouders, rug en hoofd bevordert.

      MAKKELIJK SCHOON TE MAKEN

      • De premium stof geeft geen nare geurtjes, want het kussen kan gemakkelijk met de hand worden gereinigd met een vochtige doek en schoonmaakmiddel en aan de lucht worden gedroogd. Er zit een haak aan het kussen, zodat je het buiten kunt ophangen.

      ANTI-SLIP

      • Goedkope opblaasbare kussens geven geen goede ondersteuning en kunnen erg schuiven. Ons kussen heeft 6 sterke zuignappen waardoor hij op de plaats blijft zitten.

      SPECIFICATIES

      • Materiaal: 100% polyester
      • Afmetingen: 35 x 30 x 4 cm

      LEVERINGSOMVANG

      • 1x badkussen
      Navaris badkussen hoofd, hals, schouders – Groot antislip kussen voor zwembad, bubbelbad, thuisspa en ontspanning met 6 zuignappen – Wit
      Navaris badkussen hoofd, hals, schouders – Groot antislip kussen voor zwembad, bubbelbad, thuisspa en ontspanning met 6 zuignappen – Wit

       26,99

      Gezond-winkel.nl
      Logo