Gold Collagen Pure Huid, Haar en Nagels 10 x 50 ml – 10 dagen kuur – vloeibaar beauty voedingssupplement

 41,00

Substantie

Melk

Ingrediënten

De 11 actieve ingrediënten van GOLD COLLAGEN® PURE in een Europees gepatenteerde formule. Gehydrolyseerd collageen: een van de belangrijkste structurele bestanddelen van de huid, essentieel om de fibroblasten te stimuleren (cellen die zorgen voor collageenaanmaak) en elastine aan te maken Hyaluronzuur: belangrijk voor een gehydrateerde, stralende en stevige huid Biotine: draagt bij aan het behoud van een normale huid, haar en nagels. Bernagiezaadolie: belangrijk voor een egale en gehydrateerde huid. N-acetyl-D-glucosamine: speelt een belangrijke rol in de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur Vitamine C: stimuleert de aanmaak van collageen en beschermt de fobrolasten tegen oxidatieve stress Vitamine B6: draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme en vermindert vermoeidheid. Zink: draagt bij aan het behoud van een normale huid, haar en nagels. Koper: draagt bij aan een normale pigmentatie van de huid en het haar Vitamine E: draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Piperine: verhoogt de biologische beschikbaarheid van de andere actieve ingrediënten. Water, Gehydrolyseerd collageen (uit vis), Zuurteregelaar: Citroenzuur, Sojaboon polysaccharide, Smaakstoffen, Zuurteregelaar: Appelzuur, Ascorbinezuur (vitamine C), Hyaluronzuur, Bernagiezaadolie (Borago Officinalis) (Oplosmiddel: Glycerol, Emulgator: Sojalecithine), D–tocoferol (vitamine E), Zoetstof: Sucralose, N-acetyl-D-glucosamine, Zoetstof: steviolglycosiden, Zinkgluconaat, Pyridoxine Hydrochloride (vitamine B6), Extract van zwarte peper (Piper Nigrum), Kopergluconaat, Biotine.

Parfumvrij

Ja

Verpakkingsgewicht

1.35 kg

Huidtype

Normale huid

Inhoud

500 ml

Verpakking hoogte

110 mm

Verpakking lengte

175 mm

Verpakking breedte

70 mm

Aantal stuks in verpakking

10 stuk(s)

Dermatologisch getest

Ja

Geslacht

Vrouwen

Geurnaam

Neutraal

Land van oorsprong

Japan

Percentage Benzophenone-3 BP-3

0 %

Percentage Octocrylene

0 %

Periode na opening

1 maand

Taal handleiding

Universeel

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij soya of visolie allergie. Een voedingssupplement mag niet worden gebruikt ter vervanging van evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Bij maag- of spijsverteringsproblemen niet op een nuchtere maag drinken. Tijdens zwangerschap, borstvoeding of medicatie altijd eerst een arts raadplegen voor inname van GOLD COLLAGEN® PURE.

Werking

Verzorgend

EAN

5060259570780

Categorieën

Persoonlijke verzorging Lichaamsverzorging Huidverzorging Bodymelk

Merk

Gold Collagen

Last updated on september 10, 2024 1:39 am
SKU: 9300000110441779 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Pure Gold Collagen laat je stralen en vermindert het verouderingsproces daar waar het start: diep in de huid.

Gebruiksadvies

Voor het beste resultaat raden wij aan de kuur twee maal per jaar te herhalen. Hierbij wordt 3 maanden lang de Gold Collagen® Pure gebruikt, 3 maanden niet, vervolgens weer 3 maanden lang de Pure Gold Collagen® gebruikt en weer 3 maanden niet.

  • Drink 1 flesje Pure Gold Collagen® per dag (50ml) voor een optimaal resultaat.
  • Bij voorkeur ’s morgens op een nuchtere maag innemen voor een maximale absorptie. Ook mogelijk om het product na de maaltijd te drinken in geval van maag- of spijsverteringsproblemen.
  • Goed schudden voor gebruik en de aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
  • Pure Gold Collagen® kan ook ingenomen worden als energieboost omdat het 100% van de Referentie Inname (RI) voor vitamine B6 bevat.
Gold Collagen Pure Huid, Haar en Nagels 10 x 50 ml – 10 dagen kuur – vloeibaar beauty voedingssupplement
Gold Collagen Pure Huid, Haar en Nagels 10 x 50 ml – 10 dagen kuur – vloeibaar beauty voedingssupplement

 41,00

Gezond-winkel.nl
Logo