Prontolind Piercing Spray en Gel – 75 ml + 10 ml – Piercing Nazorg Aftercare Verzorging Spray – Sterilon solution – Verzorgingsset

 19,99

Substantie

Spray

Ingrediënten

Spray: Aqua purificata 0,1% Undecylenamidopropyl-betaine 0,1% Polyaminopropyl-biguanide Gel: Aqua purificata Glycerine Hydroxyethylcellulose Polyaminopropyl-biguanide Undecylenamidopropyl-betaine

Parfumvrij

Ja

Verpakkingsgewicht

0.08 kg

Huidtype

Normale huid

Inhoud

85 ml

Verpakking hoogte

136 mm

Verpakking lengte

71 mm

Verpakking breedte

46 mm

Aantal stuks in verpakking

2 stuk(s)

Dermatologisch getest

Ja

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

Duitsland

Periode na opening

3 maand

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Waarschuwingen

Gebruik dit product NIET gelijktijdig met zeep/zalf/olie of gels – NIET gebruiken indien er een allergie voor een van de inhoudsstoffen bestaat – Fles na gebruiken NIET openlaten en beschermen tegen directe zonnestralen – NIET innemen via de mond, dit kan braken/misselijkheid veroorzaken!

Werking

Verzorgend

EAN

4251258111055

Categorieën

Persoonlijke verzorging Lichaamsverzorging Huidverzorging Bodysprays

Merk

Prontolind

Last updated on april 19, 2024 12:37 am
SKU: 9300000150992671 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Antibacteriële piercing spray voor goede verzorging van de huid!
Geschikt voor ALLE soorten uitwendige piercings/tatoeages!

Heb je net een nieuwe piercing laten zetten? Of een prachtige nieuwe tatoeage? Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor de verzorging en bescherming van je nieuwe huidversiering?

Dan is het Prontolind Piercing Verzorgingspakket – bestaande uit de Prontolind Piercing Spray en Gel – precies wat je nodig hebt!

Het Prontolind Verzorgingspakket is een complete verzorgingsset die een pijnloze en moeiteloze reiniging van je piercing of tatoeage mogelijk maakt, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen en in het piercingkanaal. Het wordt gebruikt door veel studio’s als eerste keuze en is geschikt voor alle soorten piercings en tatoeages. Het inbegrepen polyhexanide-betaine-complex biedt optimale antimicrobiële bescherming.

Hoe gebruik je deze producten?

Prontolind Piercing Spray:
Bevochtig de piercing een aantal keren op korte afstand.
Laat het product een aantal minuten inwerken.
Verwijder vuil en korstjes met behulp van pluisvrije wattenstaafjes.

Prontolind Piercing Gel:
Breng het gel aan op de te behandelen huid.
Laat het gel enige tijd inwerken.
Gebruik het gel 3-5 keer per dag tijdens de genezingsperiode en dagelijks na de genezingsperiode.

Wat moet je niet met deze producten doen?

Gebruik deze producten NIET tegelijkertijd met zeep, zalf, olie of gels. Gebruik ze NIET als je allergisch bent voor een van de ingrediënten. Bewaar de producten na gebruik gesloten en bescherm ze tegen direct zonlicht.

De producten uit het Prontolind Verzorgingspakket zijn zeer huidvriendelijk en ook geschikt voor mensen met allergieën. Ze zijn niet geparfumeerd, wat ze ook uitstekend geschikt maakt voor mensen met een geurallergie. De huidverdraagzaamheid van Prontolind is bekroond met het Dermatest-zegel en kreeg de beoordeling “zeer goed”*.

Dermatest is een onafhankelijk Duits laboratorium dat gespecialiseerd is in de betrouwbare effectieve beoordeling van de huidverdraagzaamheid van cosmetische producten.

Prontolind Piercing Spray en Gel – 75 ml + 10 ml – Piercing Nazorg Aftercare Verzorging Spray – Sterilon solution – Verzorgingsset
Prontolind Piercing Spray en Gel – 75 ml + 10 ml – Piercing Nazorg Aftercare Verzorging Spray – Sterilon solution – Verzorgingsset

 19,99

Gezond-winkel.nl
Logo