Victoria’s Secret – Coconut Passion Fragrance Body Mist 250 ml

 31,00

Substantie

Spray

Ingrediënten

Alcohol Denat, Water, Fragrance, Propylene, Glycol, Glycerin, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Limonene, benzylsalicylaat, Coumarine, Benzylbenzoaat.

Verpakkingsgewicht

0.27 kg

Inhoud

250 ml

Verpakking hoogte

100 mm

Verpakking lengte

200 mm

Verpakking breedte

100 mm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Geslacht

Vrouwen

Geurnaam

Coconut Passion

Land van oorsprong

VS

Periode na opening

6 maand

Taal handleiding

Engels

Werking

Bodycontouring

EAN

0667554371750

Categorieën

Persoonlijke verzorging Lichaamsverzorging Huidverzorging Bodysprays

Merk

Victoria's Secret

Last updated on april 13, 2024 12:45 am
SKU: 9300000048396386 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Victoria’s Secret – Coconut Passion Fragrance – Body Mist 250 ml Ontdek de verleidelijke geur van Victoria’s Secret Coconut Passion Fragrance Body Mist. Maak je klaar voor een zintuiglijke reis met Victoria’s Secret Coconut Passion Fragrance Body Mist. Deze betoverende geur voegt een vleugje exotische verleiding toe aan jouw dagelijkse routine. Verrijkt met de onweerstaanbare combinatie van kokosnoot en vanille, biedt deze mix een onweerstaanbare en sensuele geurervaring.

Deze Body Mist is de ideale keuze om je gedurende de dag op te frissen of jezelf te omhullen met een subtiel en omhullend aroma. De handige verpakking van 250 ml maakt het eenvoudig om het over je hele lichaam te verstuiven, en de geur blijft urenlang aanwezig.

Geniet van de tropische sfeer van Coconut Passion en laat je omringen door de weelderige geur van Victoria’s Secret. Verwen je zintuigen en voel je zelfverzekerd en onweerstaanbaar met deze fantastische Body Mist.

Belangrijk: Deze Body Mist wordt geleverd met een authentieke, unieke verpakkingszak van het merk in de verpakking. Zorg ervoor dat je erom vraagt als deze niet is bijgevoegd. Je herkent het als je het ziet!

Coconut Passion
Island coconut. Warm sands. Beach days forever.
GEURSTIJL: Gourmand

250 ml/8,4 oz

Victoria’s Secret – Coconut Passion Fragrance Body Mist 250 ml
Victoria’s Secret – Coconut Passion Fragrance Body Mist 250 ml

 31,00

Gezond-winkel.nl
Logo