GYMBROTHERS – 7 Mushroomblend – Paddenstoelenmix

 32,95

Ingrediënten

Energy 1029, 249 kJ, kcal Fat 1.5 g Of which saturates 0.3 g Of which mono-unsaturates 0.4 g Of which polyunsaturates 0.6 g Carbohydrate 16 g Of which sugars 0 g Fibre 55 g Protein 16 g Salt 0.04 g Vit D 29 µg Niacin (B3) 15 mg Manganese 4.3

Allergeneninformatie

Hierbij bevestigen wij dat de mushroomblend poeder dat wordt verkocht door Gymbrothers geen stoffen bevat die allergieën of intoleranties veroorzaken als ingrediënten of door mogelijke kruisbesmetting. De lijst van allergenen die waarschijnlijk nadelige reacties kunnen veroorzaken bij gevoelige personen, is vermeld in Bijlage II van Verordening (EU) nr. 1169/2011. Houd er rekening mee dat deze verklaring is gebaseerd op de informatie die door de fabrikant van het product is verstrekt.

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

1 tsp per day. Please consult your doctor before taking any nutrient-dense products

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Bewaren op een koele, droge plaats en buiten het bereik van jonge kinderen. Beperkte houdbaarheid na opening.

Fabrikant Naam

Gymbrothers

Fabrikant Adres

Gymbrothers

Voedingswaarde

Energie (kcal/kJ) 249 Kcal, 1029 Kj Eiwitten 16 g Koolhydraten 16 g Vetten 1.5 g Verzadigde Vetten 0.3 g Vezels 55 g Natrium 0 Zout 0.04 g

Maximale bewaartemperatuur

20 °C

Type supplement

Kruiden en planten

Type kruid of plant

Paddenstoelen

Substantie

Capsule

Smaak

Zonder smaak

Levensfase

Volwassenen

Geslacht

Unisex

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Nee

Land van oorsprong

Nederland

NUT-nummer

0102

Taal handleiding

Nederlands

Verpakkingsinhoud

60 caps

Inhoud

60 g

Verpakking breedte

100 mm

Verpakking hoogte

100 mm

Verpakking lengte

100 mm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

THC gehalte

0 %

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Verpakkingsgewicht

60 g

EAN

8721008129693

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Kruiden & Planten

Merk

Gymbrothers

Geschikt voor levensfase

Volwassenen

Last updated on maart 23, 2024 8:08 pm
SKU: 9300000157621220 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De 7 paddenstoelen mix bestaat uit de volgende paddenstoelen poeders:

Reishi

De krachtige werking van Reishi Paddenstoel Poeder Biologisch is te danken aan de antioxidanten, sporenelementen en de polysachariden in de paddenstoel. Ook is Reishi rijk aan vitaminen en mineralen, zoals chroom, koper, selenium en borium. Verder bevat Reishi germamium.

Chaga

Chaga Paddenstoelen Poeder Biologisch (Inonotus obliquus Fuscoporia obliqua) is de meest gangbare naam (Russisch: spreek uit als tsjah-ga) voor een zwam of paddenstoel uit de Hymenochaetaceaefamilie. In Nederland is deze zwam zeldzaam en wordt Berkenweerschijnzwam genoemd.

Shiitake

Shiitake Poeder Biologisch is een paddenstoel uit China en Japan en wordt daar veel in de keuken gebruikt, In deze landen wordt Shiitake ook vaak gebruikt als geneesmiddel

Shiitake heeft verschillende voordelen, zo zit het vol met vitamines, kalium en magnesium. Ook zitten er per 100 gram 13 g eiwitten in.

Maitake

Maitake Paddenstoel Poeder Biologisch (Grifola frondosa) heeft een wit tot bruin- grijze kleur. De paddenstoel heeft een steel met daaraan waaiervormige hoedjes die vier tot tien centimeter groot kunnen worden. De Maitake paddenstoel wordt vooral gebruikt in de Aziatische keuken. Na het oogsten van de Maitake paddenstoel wordt deze verwerkt tot een fijn poeder.

Lion’s mane / Pruikzwam

Pruikzwam Poeder Lionsmane Hericium Biologisch (Hericium erinaceus) komt voor in Noord-Amerika, Europa en Azië. De kleur van de pruikzwam is wit tot lichtoranje. De paddenstoel kan een doorsnede hebben van 25 centimeter. De pruikzwam is populair in de Chinese keuken. Na het oogsten van de pruikzwam wordt deze verwerkt tot een fijn poeder.

Cordyceps

Cordyceps Paddenstoel Poeder Biologisch is een paddenstoel soort die in China op een hoogte van 3000 tot 5000 meter groeit. Na het oogsten van de paddenstoel wordt deze verwerkt tot een fijn poeder.

Tremella / Trilzwam

Trilzwam Poeder Tremella fuciformis Biologisch (Tremella fuciformis) komt voor op dode takken. De trilzwam is vooral bekend in de Aziatische keuken. De kleur van de trilzwam is geeloranje. De trilzwam wordt na oogsten verwerkt tot een fijn poeder. De Trilzwam bevat meer vitamine D dan ieder andere voedingsbron. Ook is deze paddenstoel rijk aan antioxidanten.

GYMBROTHERS – 7 Mushroomblend – Paddenstoelenmix
GYMBROTHERS – 7 Mushroomblend – Paddenstoelenmix

 32,95

Gezond-winkel.nl
Logo