Bee&Flow Manuka honing 390MGO

 49,95

Ingrediënten

Manuka Honing

Allergeneninformatie

NVT

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

De Manuka honing van Bee&Flow is op verschillende manieren te gebruiken: > Honing eten: -Heerlijk in yoghurt -Een pure verwennerij voor bij een kopje thee -Goede start van de dag bij een kopje espresso -Voor een algemene opkikker gedurende de dag >Honing op de huid: -Gebruik Manuka honing als een wekelijks masker om de huid te activeren zichzelf te vernieuwen, het helpt bij de zuivering van de huid en geeft het een oppepper om weer te kunnen stralen. -Manuka honing biedt ook een helpende hand bij Psoriasis en eczeem door de huid te helpen bij het herstel proces. -Manuka honing kan ook helpen bij de wondgenezing van kleine wondjes, zo hebben de antibacteriële eigenschappen een zuiverend en herstellende werking voor snellere genezing en minder littekens.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Donker en droog bewaren bij een temperatuur van 20 graden

Fabrikant Naam

Bee&Flow Manuka

Fabrikant Adres

Taranaki hills, Nieuw Zeeland

Voedingswaarde

Voedingsinformatie: Per 10 gram, ongeveer 25 porties per pot Energie: 145 kJ Eiwitten: Minder dan 0.1g Vet totaal: Minder dan 0.1g -Verzadigd: Minder dan 0.1g Koolhydraten 8.4g -Suikers: 7.1g Natrium Minder dan 5mg

Maximale bewaartemperatuur

20 °C

Type supplement

Kruiden en planten

Type kruid of plant

Andere kruid of plant

Substantie

Vloeibaar

Smaak

Caramel

Geslacht

Unisex

Veganistisch

Nee

Lichaamseigen stof

Ja

Land van oorsprong

Nederland

NUT-nummer

NVT

Taal handleiding

Engels

Verpakkingsinhoud

Bee&Flow verpakking bevat: -Pot Bee&Flow manuka honing -Duurzaam bewaar zakje -Informatie kaartje over de exacte bijenkorf waar jou honing vandaan komt

Inhoud

250 g

Verpakking breedte

60 mm

Verpakking hoogte

85 mm

Verpakking lengte

60 mm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

THC gehalte

0 %

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Verpakkingsgewicht

250 g

EAN

9413000053852

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Kruiden & Planten

Merk

Bee&Flow

Last updated on maart 23, 2024 7:54 pm
SKU: 9300000038828093 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Bee & Flow Manuka Honing 250 gram

Bee & Flow Manuka Honing 390 + MGO is afkomstig van ongestoorde bijen die een cruciaal onderdeel vormen van onze duurzame familieboerderij en natuurlijk ecosysteem. Gecertificeerde MGO zorgt ervoor dat deze honing minimaal 390 mg / kg methylglyoxal bevat zoals getest door een onafhankelijk laboratorium.

Wat is Manuka Bush?

Manuka is een inheemse struik van Nieuw-Zeeland die in het hele land veel voorkomt. Het is een vroege koloniserende soort die een rol speelt bij bosherstel door zich te vestigen op slecht vruchtbare bodems. Door steile en onvruchtbare delen van de boerderij toe te wijzen aan Manuka-bos, helpen we de regeneratie van een inheems ecosysteem met behoud van de bodemkwaliteit die vatbaar is voor erosie.

Onze Manuka

Ooit is de slechterik nu de onwaarschijnlijke held. Een prachtige bloeiende struik die zich ondanks jaren van knippen, sproeien en branden niet laat temmen, vindt nu zijn plaats als onderdeel van een duurzame landbouw. Bee & Flow Manuka wordt op natuurlijke wijze vervaardigd in een afgelegen en ruig deel van Oost-Taranaki door onze ongestoorde bijen die tijdens de zomer bevruchten door stuifmeel over te brengen naar de Manuka-struik. We zien de bijen als een permanent onderdeel van het boerenlandschap. We zien graag de bijenkorven verspreid over de boerderij en zijn er zeker van dat onze bijen het hele jaar door van hetzelfde uitzicht op de boerderij houden. Om deze reden laten we onze bijenkorven verspreid over de boerderij het hele jaar door staan. Hierdoor kunnen de bijen profiteren van een scala aan stuifmeel- en nectarbronnen zonder het trauma en ziekterisico te lopen dat ze worden vervoerd en bewaard in overvolle winterbijenstallen.

Wat is MGO?

Bee & Flow Manuka is onafhankelijk getest en gecertificeerd in Nieuw-Zeeland. Bee & Flow Manuka-honing wordt beoordeeld met behulp van het Methylglyoxal (MGO) beoordelingssysteem, dat verifieert dat de Manuka-honing die u koopt authentiek is. De MGO-beoordeling wordt algemeen erkend als een teken van echte Manuka-honing. De MGO-certificering is wetenschappelijk, nauwkeurig en transparant. Producten die beweren Manuka-honing te zijn, maar geen MGO- of UMF-beoordeling vertonen, zijn waarschijnlijk niet echt. U kunt genieten van het vertrouwen van het kopen van premium Manuka-honing, ondersteund door de MGO-garantie.

Bee&Flow Manuka honing 390MGO
Bee&Flow Manuka honing 390MGO

 49,95

Gezond-winkel.nl
Logo