MSM 90 tabletten

 22,50

Ingrediënten

Methyl sulfonyl methane (MSM), microcrystalline cellulose (vulstof), magnesium stearaat (plantaardig – antiklontermiddel), silicium dioxide (antiklontermiddel), HPMC (glansmiddel/coating).

Allergeneninformatie

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Raadpleeg een zorgverlener voordat je nieuwe supplementen begint te gebruiken, met name als je al bestaande medische aandoeningen hebt, medicijnen gebruikt of zwanger bent

Gebruiksaanwijzing

1 tot 2 tabletten per dag met ruim water innemen. Bij voorkeur tijdens een maaltijd. Of zoals geadviseerd.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Droog en buiten gebruik van kinderen bewaren.

Fabrikant Naam

Kenzi

Fabrikant Adres

Molenstraat 20, 7551DC Hengelo

Type supplement

MSM preparaat

Taal handleiding

Nederlands

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

THC gehalte

0 %

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

EAN

8720813002634

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen MSM preparaten

Merk

Kenzi

Last updated on maart 23, 2024 7:42 pm
SKU: 9300000170143526 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontdek de voordelen van MSM tabletten voor je algehele gezondheid!

  • MSM (methylsulfonylmethaan) is een natuurlijk voorkomende zwavelverbinding die essentieel is voor verschillende processen in het lichaam. De MSM tabletten van Kenzi bieden een handige en effectieve manier om je dagelijkse inname van deze waardevolle stof te verhogen. Dit mineraal kan in verschillende vormen worden gevonden, maar MSM is een speciaal voedingszwavel dat essentieel is voor onze gezondheid.
  • De natuurlijke organische vorm van zwavel zorgt voor een betere samenwerking met andere vitamines en voedingsstoffen zoals vitamine C, A, D, E, Q 10 en alle B vitamines, aminozuren, selenium, calcium, magnesium en vele andere mineralen. Kortom MSM is absoluut onmisbaar voor een gezond en vitaal lichaam.
  • MSM speelt een belangrijke rol bij het bevorderen van de conditie van de huid, haar en nagels door de verzorging van essentiële disulfidebruggen. Deze bruggen zijn verantwoordelijk voor de structuur en elasticiteit van weefsels. Door voldoende zwavel bevattende collageenvezels aan te bieden, zorgt MSM ervoor dat huidcellen beter met elkaar kunnen verbinden. Het stimuleert de aanmaak van collageen, dat cruciaal is voor het behoud van een elastische huid en het voorkomen van vroegtijdige veroudering. Een tekort aan MSM kan leiden tot een verminderde elasticiteit van de huid en snellere veroudering. Het toevoegen van MSM aan je dagelijkse voeding kan daarom een positief effect hebben op de algehele conditie van je huid, haar en nagels.

Hier zijn enkele redenen waarom MSM goed voor je is:

(ondersteund door goedgekeurde gezondheidsclaims door de EFSA)

  • Ondersteunt gezonde gewrichten: MSM staat bekend om zijn potentieel om de gezondheid van gewrichten te bevorderen. Het speelt een rol bij de vorming en het behoud van gezond kraakbeen, wat essentieel is voor soepele en flexibele gewrichten. De EFSA heeft goedgekeurde gezondheidsclaims met betrekking tot MSM en het behoud van gezonde gewrichten.
  • Bevordert een gezonde huid: MSM kan ook bijdragen aan een gezonde huid. Het speelt een rol bij de vorming van collageen en keratine, twee belangrijke eiwitten die betrokken zijn bij de structuur en elasticiteit van de huid. Door het nemen van MSM tabletten kun je de natuurlijke gezondheid en uitstraling van je huid ondersteunen.

Kwaliteit

  • De MSM tabletten worden zorgvuldig geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen en bevatten pure MSM van hoge kwaliteit. Elke tablet biedt een geconcentreerde dosis van deze waardevolle zwavelverbinding om ervoor te zorgen dat je de optimale voordelen ervaart.
MSM 90 tabletten
MSM 90 tabletten

 22,50

Gezond-winkel.nl
Logo