Sterke GABA met L Theanine 60 smelttabletten voor makkelijk gebruik

 35,99

Ingrediënten

GABA 700 mg L-theanine 75 mg uit Groene Thee Extract 98% Vitamine B6 1,4 mg

Allergeneninformatie

Dit product bevat geen bekende allergenen.

Aantal stuks in verpakking

60 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

1 Tot 3 tabletten laten smelten onder de tong. Naar behoefte. 15-45 minuten voor gewenste resultaat.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Fabrikant Naam

Neuro Supps

Fabrikant Adres

Merwe Donk 20, Gorinchem

Voedingswaarde

Dit product bevat geen calorieën. GABA 700 mg L-theanine 75 mg uit Groene Thee Extract 98% Vitamine B6 1,4 mg

Maximale bewaartemperatuur

30 °C

Type supplement

Kruiden en planten

Type kruid of plant

Andere kruid of plant

Substantie

Zuigtablet

Smaak

Citrusvrucht

Levensfase

Volwassenen

Geslacht

Unisex

Veganistisch

Ja

Taal handleiding

Nederlands

Verpakkingsinhoud

GABA 700 mg L-theanine 75 mg uit Groene Thee Extract 98% Vitamine B6 1,4 mg

Inhoud

150 ml

Verpakking breedte

50 mm

Verpakking hoogte

105 mm

Verpakking lengte

38 mm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

THC gehalte

0 %

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

EAN

8721008310008

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Kruiden & Planten

Merk

Neuro Supps

Geschikt voor levensfase

Volwassenen

Last updated on juli 9, 2024 1:52 am
SKU: 9300000157173448 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Neuro Supps Gaba & L-Theanine – Natuurlijke Ontspanning in Zuigtabletten

Kenmerken:

  • 700 mg GABA per zuigtablet
  • 75 mg L-theanine per zuigtablet
  • 1,4 mg Vitamine B6 per zuigtablet
  • Natuurlijke rustgever
  • Hoog en eerlijk gedoseerd
  • Smelt / zuig tablet
  • GABA, met vitamine B6
  • Verrijkt met L-theanine uit Groene thee
  • Geschikt voor veganisten

Waarom zuigtabletten?

Snellere opname: Onze zuigtabletten lossen gemakkelijk op onder de tong, waardoor de actieve ingrediënten direct door de slijmvliezen in de bloedbaan worden opgenomen. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere opname in vergelijking met gewone tabletten die eerst door het spijsverteringsstelsel moeten worden afgebroken.

Gemakkelijk in te nemen: Onze zuigtabletten hebben een aangename smaak, waardoor ze gemakkelijker door mensen die moeite hebben met het slikken van pillen kunnen worden ingenomen. Ze bieden een handige en praktische manier om het supplement in te nemen zonder water of andere vloeistoffen nodig te hebben.

Gerichte werking: Omdat onze zuigtabletten direct in de mond worden opgenomen, kunnen de actieve ingrediënten lokaal werken op het gebied waar ze nodig zijn. Dit kan handig zijn bij supplementen die specifieke voordelen bieden voor mondgezondheid, keelverzachting of een snelle reactie vereisen.

Minder belasting van het spijsverteringsstelsel: Bij het innemen van zuigtabletten worden de actieve ingrediënten omzeild door het spijsverteringsstelsel, wat betekent dat ze niet door de maag en darmen hoeven te passeren. Dit kan gunstig zijn voor mensen met een gevoelige maag of spijsverteringsproblemen, omdat het de belasting van het systeem kan verminderen.

Flexibelere dosering: Zuigtabletten kunnen vaak gemakkelijk worden aangepast aan de individuele behoeften en voorkeuren. Ze kunnen eenvoudig in kleinere delen worden verdeeld of langer worden gezogen om de dosering aan te passen. Dit biedt meer flexibiliteit bij het innemen van het supplement en maakt het mogelijk om de dosering nauwkeuriger af te stemmen op de behoeften van het individu.

Ontdek een natuurlijke ondersteuning voor rust en welzijn met Gaba & L-theanine, een voedingssupplement dat je kan helpen beter te slapen, stress te verminderen en de mentale balans te ondersteunen. Gaba & L-theanine bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor je op een natuurlijke manier kunt ontspannen.

De formule van Gaba & L-theanine is samengesteld met 700 mg GABA, een belangrijke neurotransmitter die de hersenen helpt te ontspannen, en L-theanine, gewonnen uit groene thee en bekend om zijn ontspannende eigenschappen. Om de optimale werking te bevorderen, is er 1,4 mg vitamine B6 toegevoegd in de vorm van pyridoxaal-5-fosfaat. Gebruik van Gaba & L-theanine is eenvoudig en gemakkelijk in te passen in je dagelijkse routine. Laat 1 tot 3 tabletten smelten onder de tong, naar behoefte.

Deze zuigtabletten zorgen voor een snelle opname van de natuurlijke ingrediënten, waardoor je snel de voordelen kunt ervaren.

Belangrijk om te weten is dat Gaba & L-theanine een natuurlijk voedingssupplement is en een aanvulling kan bieden op een gezonde levensstijl. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Raadpleeg een zorgverlener voordat je dit supplement gebruikt, vooral als je zwanger bent, borstvoeding geeft, onder medische behandeling staat of gezondheidsproblemen hebt.

Gaba & L-theanine is geschikt voor vegetariërs en veganisten en is vrij van kunstmatige toevoegingen. Het supplement is met zorg samengesteld om je op natuurlijke wijze te ondersteunen bij het vinden van innerlijke rust en balans.

Bewaar Gaba & L-theanine op een koele, droge plaats en zorg ervoor dat het buiten bereik van jonge kinderen wordt gehouden.

Ervaar de kracht van natuurlijke ontspanning met Gaba & L-theanine. Het is tijd om stress achter je te laten en te streven naar een gezonder en evenwichtiger leven. GABA – Aminozuur dat van nature door je hersenen wordt aangemaakt om je geest te kalmeren. GABA wordt vaak gebruikt als een voedingssupplement om te helpen ontspannen en de geestelijke balans te ondersteunen. Het wordt soms ook ingezet ter bevordering van een betere nachtrust.

Sterke GABA met L Theanine 60 smelttabletten voor makkelijk gebruik
Sterke GABA met L Theanine 60 smelttabletten voor makkelijk gebruik

 35,99

Gezond-winkel.nl
Logo