PROMO 3 x kinder Ijzer + 1 Omega 3 DHA max visolie gratis
Ijzer Siroop
Het immuunsysteem te ondersteunen Ijzer siroop
- Een onuitgegeven vorm van ijzer voor een nog betere doeltreffendheid
- Biologisch bananenconcentraat en agavesiroop
- Een optimale ijzeropname dankzij de liposomale vorm
- Een synergie tussen de ingrediënten voor een betere ijzeropname
- Een innovatieve vorm die de gebruikelijke metaalsmaak van ijzer maskeert
- IJzer helpt vermoeidheid te verminderen
- IJzer draagt bij tot een goede werking van het immuunsysteem
- Nu met vitamine C liposomaal voor een betere biologische beschikbaarheid
Maar ook:
- Siroop met een lekkere bananensmaak voor een gemakkelijke inname
- Voor kinderen van 3 tot 12 jaar
- Geproduceerd in Frankrijk
- Farmaceutische kwaliteitsnormen (GMP-normen)
- Doseringen volgens de Europese aanbevelingen
- GGO-vrij
- Zonder toegevoegde suikers
- Zonder kleurstoffen
- Zonder kunstmatige smaakstoffen
Meer informatie:
IJzer is een essentieel sporenelement voor de energieproductie en is betrokken bij talrijke fysiologische processen. Koper draagt bij tot het ijzertransport in het lichaam en ondersteunt het immuunsysteem. De geselecteerde vitaminen verminderen de vermoeidheid en versterken de immuniteit. IJzertekort bij kinderen uit zich over het algemeen door vermoeidheid, concentratieproblemen of zelfs door een verzwakt immuunsysteem. Het gebruik van liposomaal ijzer heeft twee belangrijke voordelen. Zo maskeert de liposomale vorm de typische metaalsmaak van een ijzersupplement. Daarnaast zorgt het voor een maximale opname van ijzer door het lichaam. In deze vorm wordt het ijzer namelijk omhuld door kleine beschermende bolletjes, liposomen genaamd, waardoor het ijzer rechtstreeks in de bloedbaan terecht komt zonder beschadigd te worden in de maag.
De synergie met de andere ingrediënten zorgt voor een optimale opname en een groot rendement, zodat kinderen in topvorm zijn. De synergie met de andere ingrediënten zorgt voor een optimale opneembaarheid en doeltreffendheid zodat het kind snel weer gezond is.
Gezondheidsvoordelen :
- Gezondheidsbijdrage van ijzer:
- Vermindering van vermoeidheid
- De cognitieve ontwikkeling van kinderen
- De vorming van rode bloedcellen en hemoglobin
- De werking van het immuunsysteem
- Het energiemetabolisme
- Het zuurstoftransport door het lichaam
- Synergie met ijzer:
- Koper draagt bij tot het transport van ijzer door het lichaam
- De vitaminen B2 en A dragen bij tot het ijzermetabolisme
- Het immuunesysteem:
- Koper, de vitaminen B6, B11, B12 en A dragen bij tot een normale werking van het immuunsysteem
- Het energiemetabolisme:
- Koper, de vitaminen B2, B6, B11 en B12 dragen bij tot een normaal energiemetabolisme
- Vermindering van vermoeidheid:
- De vitaminen B2, B6, B11 en B12 helpen om de vermoeidheid te verminderen.
- Voedingstafel Nutriënten Per 10 ml % Referentie-inname
- IJzer 10 mg / 71% RI*
- Koper 0,4 mg / 40% RI*
- Natuurlijke vitamine A (betacaroteen) 240 µg RE1** 30% RI*
- Vitamine B2 1,6 mg / 114% RI*
- Vitamine B6 1,2 mg / 85% RI*
- Vitamine B11 (foliumzuur) 100 µg / 50% RI*
- Vitamine B12 3 µg / 120% RI*
- Vitamine C 24 mg / 30% RI*
- * RI : Referentie inname
- **1 RE : Retinolequivalenten (provitamine A)
Omega 3 visolie DHA MAX
• Vloeistof • 125 ml •
Een omega-3 concentraat voor een goede cognitieve functie
- Omega-3-vetzuren afkomstig uit vis (DHA & EPA)
- Een 100 % natuurlijk product
- Visolie afkomstig uit duurzame en verantwoorde visserijprogramma’s
- Innovatief filtratieproces dat de verontreiniging afkomstig uit de zee verwijdert
- De doeltreffendheid wordt versterkt door zijn synergie met natuurlijke vitaminen (A, D, E, K2)
- Positief effect op de leerprocessen
- Ondersteunt een goede ontwikkeling van de hersenen
- Draagt bij tot de ontwikkeling van het gezichtsvermogen
Maar ook:
- Siroop met een lekkere fruitsmaak, natuurlijke banana tutti-fruti aroma’s voor een gemakkelijke inname
- Voor kinderen van 3 tot 12 jaar
- Geproduceerd in Frankrijk
Zonder toegevoegde suikers, zonder kleurstoffen, zonder conserveringsmiddelen, GGO-vrij, zonder kunstmatige smaakstoffen