Omega 3 Visolie Vloeibaar – Munt | Framboos – PerfectBody.nl

 22,90

Ingrediënten

Zie Label

Allergeneninformatie

Zie Label

Gebruiksaanwijzing

Zie Label

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Zie Label

Fabrikant Naam

Perfectbody BV

Fabrikant Adres

Keurenplein 41-D290,1069CD, Amsterdam

Voedingswaarde

Zie Label

Substantie

Capsule

Merk

Perfectbody.nl

EAN

0669393939832

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Visolie & Omega

Last updated on maart 23, 2024 7:14 pm
SKU: 9200000104751913 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Omega-3 vetzuren
zijn belangrijk

om
gezond te blijven

Omega-3 vetzuren zijn meervoudige onverzadigde vetzuren die onmisbaar zijn om gezond te blijven. Het lichaam is niet in staat om deze vetzuren zelf aan te maken. Ze moeten dus uit de voeding worden opgenomen. De vetzuren EPA en DHA uit vis maken deel uit van deze belangrijke omega 3 vetzurengroep.

De Gezondheidsraad adviseert voor volwassenen een dagelijkse hoeveelheid van 450 milligram omega-3 vetzuren (DHA en EPA). Dit komt neer op het advies om twee keer per week vis te eten, waarvan één keer vette vis. Het merendeel van de Nederlanders haalt dit advies bij lange na niet.

Onze verre voorouders uit Afrika zwermden uit, op zoek naar voedsel. Vissen en schelpdieren maakten een groot deel uit van hun nieuwe voedingspatroon. Deze verandering van voeding maakte de ontwikkeling van ons brein mogelijk. De hersenen bestaan voor maar liefst 60% uit vet.

Hoog gehalte
werkzame stoffen
EPA/DHA

1 eetlepel Perfect Omega-3 Visolie bevat maar liefst 10.000 mg visolie met minimaal 30% van de werkzame stoffen EPA en DHA in de natuurlijke verhouding 18/12 (EPA 1800mg en DHA 1200 mg). Deze onmisbare vetzuren uit vis maken deel uit van de belangrijke Omega 3 vetzurengroep.

Visolie
van goede
kwaliteit

De visolie is moleculair gedestilleerd en vrij van alle verontreinigingen. Dit product bevat zuivere visolie van de ansjovis en sardines.

Heeft u wel eens een visolie capsule stukgebeten? Een capsule met goede kwaliteit visolie, heeft een natuurlijk smaak naar vis. Is de kwaliteit minder, dan smaakt het een stuk minder lekker. Bij inname van vloeibare visolie is het verschil direct merkbaar en dat is een groot voordeel.

De Perfect Omega-3 Visolie is afkomstig van de beste kwaliteit visolie. Deze wordt verkregen uit de eerste lichting visolie die uit de verse vis wordt gehaald. De olie wordt onverdund direct uitgevuld in flessen zodat de kwaliteit gebouden blijft.

Extra informatie: Bij een tweede lichting (dat mindere kwaliteit visolie bevat) wordt er een oplosmiddel aan de visrestanten toegevoegd. De verkregen oplossing wordt bewerkt zodat alleen de visolie over blijft. Deze bewerking is minder goed voor de kwaliteit en willen wij niet in onze producten. Daarom gebruiken wij alleen visolie van de eerste lichting.

Vloeibare
visolie

Visolie is het meest bekend in de vorm van Omega-3 gelcapsules. Deze capsules zijn verkrijgbaar van 250 tot 1000mg inhoud. Wil je echter 10 tot 15 gram per dag innemen om een optimaal resultaat uit de inname van visolie te halen, zal je veel gelcapsules per dag moeten nemen. Dat is nu met de vloeibare visolie van PerfectBody overbodig. 1 eetlepel per dag is 10 gram pure natuurlijke visolie.

Omega 3 Visolie Vloeibaar – Munt | Framboos – PerfectBody.nl
Omega 3 Visolie Vloeibaar – Munt | Framboos – PerfectBody.nl

 22,90

Gezond-winkel.nl
Logo