Metis Energy 06 Start – Natuurlijke energiebooster Tegen Vermoeidheid met Magnesium, Ginseng en Langdurige Energie – 40 Capsules

 32,95

Ingrediënten

ginseng: Panax ginseng, vitamine B12: cyanocobalamine, amerikaanse ginseng: panax quinquefolius, vitamine B6: pyridoxinewaterstofchloride, magnesium: magnesiumbisglycinaat, vegetarische capsule: hydroxypropylmethylcellulose, vulstof: Calciumcarbonaat, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, silisciumdioxide

Allergeneninformatie

Ginseng kan het effect van antidiabetesmedicatie versterken. Gebruik tijdens zwangerschap wordt afgeraden.

Gebruiksaanwijzing

2 capsules per dag bij een dip of 1 capsule per dag bij chronisch gebruik. Met water in te nemen.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van jonge kinderen.

Fabrikant Naam

Metis Supplements NV

Fabrikant Adres

Jan Verbertlei 8, 2650 Edegem, België

Voedingswaarde

500 mg Panax ginseng wortel extract= Aziatische ginseng (24% ginsenosides) 200 mg Panax quinquefolius wortel extract = Amerikaanse ginseng (4% ginsenosides) 2 μg Vitamine B12 (80% RI) 1,4 mg Vitamine B6 (100% RI) 200 mg Magnesium (magnesiumbisglycinaat)

Verpakkingsgewicht

31 g

Inhoud

25 g

Substantie

Capsule

Merk

Metis Supplements

EAN

8720648370007

NUT-nummer

3525/1

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

België

Lichaamseigen stof

Nee

Maximale bewaartemperatuur

21 °C

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Taal handleiding

Nederlands, Frans

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Veganistisch

Ja

Verpakking breedte

70 mm

Verpakking hoogte

90 mm

Verpakking lengte

70 mm

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Probiotica

Opties

Veganistisch

Last updated on maart 23, 2024 7:10 pm
SKU: 9300000070458918 Categorie:
Uw recensie toevoegen

-TEGEN VERMOEIDHEID: Metis Energy 06 is een doeltreffend supplement op basis van Magnesium en Ginseng. Het vermindert vermoeidheid en helpt uw energieniveau langdurig te stimuleren. Metis Energy 06 is speciaal ontworpen om vermoeidheid te verminderen en langdurige energie te geven.

-ZORGT VOOR LANGDURIGE ENERGIE: Metis Energy 06 is een effectief supplement dat langdurige energie geeft. Het bevat Magnesium en Ginseng, die beide helpen vermoeidheid te verminderen en het energieniveau te verhogen. Het supplement is ontworpen om vermoeidheid te bestrijden en u te voorzien van langdurige energie. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor iedereen die een druk leven leidt en wel wat extra energie kan gebruiken.

-MAGNESIUM: Magnesium is een belangrijk ingrediënt in Metis Energy 06. Bovendien speelt magnesium een rol in de normale werking van spieren en het zenuwstelsel. Dit mineraal is essentieel voor de algehele gezondheid en het welzijn. Metis Energy 06 is een effectieve manier om uw magnesiuminname aan te vullen en uw energieniveau te verhogen.

Productbeschrijving

De supplementen markt kent een stortvloed aan supplementen met zwakke formules en beloftes die niet nagekomen worden. Apotheker Dirk wilde hier verandering in brengen met formules die hij voor zijn eigen familie had gecreëerd. Supplementen met natuurlijke, goed gedoseerde ingrediënten die hij kon vertrouwen. Uiteindelijk is Metis geëvolueerd tot een merk dat verkrijgbaar is in meer dan 600 apothekers en zelfs is uitverkozen tot product van het jaar.

Metis Energy 06 is een natuurlijk supplement zonder gewenning om u een energieboost te geven die u helpt om overdag geconcentreerd te blijven. Metis Energy 06 bevat hoge doses magnesium en ginseng om je energieniveau te verhogen.

Helpt voelbaar tegen vermoeidheid

Metis Energy 06 bevat een hogere dosis aan straffere en beter absorbeerbare ingrediënten dan veel andere merken. Het helpt voelbaar tegen vermoeidheid en verhoogt je energiepeil langdurig.

Ginseng & Magnesium van topkwaliteit

Onze Koreaanse en Amerikaanse Ginseng zijn krachtige adaptogenen die je langdurig meer energie geven. Magnesium helpt vermoeidheid te verminderen door je zenuwstelsel te ondersteunen.

30 Jaar ervaring in een capsule

Apotheker Dirk ontwikkelde de Metis formules oorspronkelijk voor zijn eigen kinderen. Hiermee ondersteunde hij hen tijdens de examenperiode; en met succes.

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

MAGNESIUM

Magnesium ondersteunt de werking van de hersenen en heeft een positief effect op het mentale uithoudingsvermogen. *

AMERIKAANSE + KOREAANSE GINSENG

De actieve stoffen in ginseng, ginsenosiden, neutraliseren de negatieve impact van stress op je lichaam. *

VITAMINE B6

Vitamine B6 is een energiebron voor je hersencellen, wat essentieel is voor het goed functioneren van de hersenen. *

VITAMINE B12

Vermindert de neurotoxiciteit en helpt daarbij mee aan een beter geheugen, concentratie en een betere executieve functie. *

  • Instructies: Bewaren op een droge en koele plaats en buiten het bereik van jonge kinderen. De aanbevolen dosis per dag niet overschrijden.

  • 30 min voor het slapengaan.

  • 1 capsule met water innemen,

  • Vanaf de leeftijd van 12 jaar.

Indien u reeds medicatie gebruikt en/of therapieën ondergaat, gelieve het gebruik van Metis supplementen dan steeds eerst met uw behandelend arts te bespreken. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

*Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring door de EFSA

Metis Energy 06 Start – Natuurlijke energiebooster Tegen Vermoeidheid met Magnesium, Ginseng en Langdurige Energie – 40 Capsules
Metis Energy 06 Start – Natuurlijke energiebooster Tegen Vermoeidheid met Magnesium, Ginseng en Langdurige Energie – 40 Capsules

 32,95

Gezond-winkel.nl
Logo