Metis Anti- Age 02 Refill- Natuurlijke vitamine met hoge doses collageen en hyaluronzuur met een positief effect op de huid, hydratatie en rimpels – 72 capsules

 49,95

Ingrediënten

Marien collageen (VIS), hyaluronzuur, L-ascorbinezuur, keratine (Cynatine®), moldavische melisse extract (Dracocephalum moldavica, Dracobelle™), vegetarische capsule: hydroxypropylmethylcellulose, vulstof: microkristallijne cellulose, olijfbladextract (Olea europaea), nicotinamide, riboflavine, antiklontermiddel: siliciumdioxide, kopergluconaat, D-biotine.

Allergeneninformatie

Bevat ingrediënten van vis

Gebruiksaanwijzing

's Morgens 3 capsules met water in te nemen. Vanaf de leeftijd van 12 jaar. Bewaren op een droge en koele plaats, buiten bereik van jonge kinderen. De aanbevolen dosis per dag niet overschijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van jonge kinderen.

Fabrikant Naam

Metis Supplements NV

Fabrikant Adres

Jan Verbertlei 8, 2650 Edegem, België

Voedingswaarde

Collageen type 1 & 3 675 mg Hyaluronzuur 180 mg Keratine (cynatine) 150 mg Moldavische melisse extract 150 mg Olijfbladextract (20% oleuropeine) 75 mg Vitamine B2 10 mg 750 % Vitamine B3 45 mg 281% Vitamine C 145 mg 182 % Biotine 150 μg 300% Koper 0,18 mg 18%

Verpakkingsgewicht

50 g

Inhoud

45 g

Substantie

Capsule

Merk

Metis Supplements

EAN

8720648370106

NUT-nummer

3525/5

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

België

Lichaamseigen stof

Nee

Maximale bewaartemperatuur

21 °C

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Taal handleiding

Frans, Nederlands

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Veganistisch

Nee

Verpakking breedte

20 mm

Verpakking hoogte

160 mm

Verpakking lengte

110 mm

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Probiotica

Last updated on maart 23, 2024 7:08 pm
SKU: 9300000073977174 Categorie:
Uw recensie toevoegen

– HYALURONZUUR: Hyaluronzuur is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt, maar afneemt naarmate we ouder worden. Het houdt vocht vast en geeft de huid volume en elasticiteit. Door het toevoegen van hyaluronzuur aan het supplement wordt de huid gehydrateerd en worden rimpels voorkomen.

– COLLAGEEN: Collageen is een van de belangrijkste ingrediënten in Metis Anti-Age 02. Het helpt om de huid gehydrateerd en elastisch te houden, en kan helpen bij het voorkomen van rimpels. Collageen is een eiwit dat van nature in de huid voorkomt, maar naarmate we ouder worden, vermindert de hoeveelheid collageen in ons lichaam. Door collageen als supplement in te nemen, wordt de huis gestimuleerd om meer collageen te produceren, waardoor de huid er gezonder en jonger uit kan zien.

Productbeschrijving

De supplementen markt kent een stortvloed aan supplementen met zwakke formules en beloftes die niet nagekomen worden. Apotheker Dirk wilde hier verandering in brengen met formules die hij voor zijn eigen familie had gecreëerd. Supplementen met natuurlijke, goed gedoseerde ingrediënten die hij kon vertrouwen. Uiteindelijk is Metis geëvolueerd tot een merk dat verkrijgbaar is in meer dan 600 apothekers en zelfs is uitverkozen tot product van het jaar.

Metis Anti- Age 02 is een natuurlijk supplement zonder gewenning. Metis Anti-Age 02 is gebaseerd op hyaluronzuur en collageen. Het vermindert het uitdrogen van je huid en helpt rimpels te voorkomen door de huid gehydrateerd en elastisch te houden.

Bevat Collageen en Hyaluronzuur

Metis Anti-Age 02 bevat hyaluronzuur. Dit ingrediënt biedt een betere hydratatie en verminderd daarnaast ook uitdroging. Hierdoor krijgt de huid een gezondere en stralendere

Houdt de huid gehydrateerd en elastisch

DRACOBELLE™ is een extract die de vochtigheid, elasticiteit en dichtheid van uw huid verbetert.

Collageen hydrosylaat biedt hulp bij het verstevigen en ondersteunen van uw lichaam en huid.

Oorspronkelijk voor zijn eigen familie

Apotheker Dirk ontwikkelde de Metis formules oorspronkelijk voor zijn eigen familie. Hiermee ondersteunde hij hen tijdens periodes van slapeloosheid, stress en vermoeidheid.

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

COLLAGEEN

Collageen hydrolisaat helpt je lichaam bij het verstevigen en ondersteunen van de huid, haar en nagels.*

HYALURONZUUR

Zorgt voor betere vochtopname en gaat vochtverlies tegen, waardoor de huid een gezonde, stevige uitstraling krijgt.*

KERATINE (CYNATINE®)

Helpt bij het beschermen en herstellen van beschadigd haar, nagels en huid.*

DRACOBELLE™

Verbetert de vochtigheid, elasticiteit en dichtheid van de huid. Verder zorgt het voor een verhoogde collageendichtheid.*

  • Instructies: Bewaren op een droge en koele plaats en buiten het bereik van jonge kinderen. De aanbevolen dosis per dag niet overschrijden.

  • 30 min voor het slapengaan.

  • 1 capsule met water innemen,

  • Vanaf de leeftijd van 12 jaar.

Indien u reeds medicatie gebruikt en/of therapieën ondergaat, gelieve het gebruik van Metis supplementen dan steeds eerst met uw behandelend arts te bespreken. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

*Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring door de EFSA

Metis Anti- Age 02 Refill- Natuurlijke vitamine met hoge doses collageen en hyaluronzuur met een positief effect op de huid, hydratatie en rimpels – 72 capsules
Metis Anti- Age 02 Refill- Natuurlijke vitamine met hoge doses collageen en hyaluronzuur met een positief effect op de huid, hydratatie en rimpels – 72 capsules

 49,95

Gezond-winkel.nl
Logo