Dutch Hemp CBG kristallen/isolaat – 1000 mg/ 1 gram – cannabigerol

 30,00

Ingrediënten

99,6% CBG isolaat

Allergeneninformatie

Zie ingrediëntenlijst.

Aantal stuks in verpakking

1.000 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Gebruik CBG-kristallen kunnen op verschillende manieren worden ingenomen. Aanbrengen onder tong Dit is de simpelste manier om CBG-kristallen in te nemen. U brengt wat CBG-poeder aan onder uw tong. Wacht vervolgens een minuutje. Op deze manier zal de CBG automatisch in uw bloedbaan belanden, namelijk via uw slijmvliezen. Na de minuut kunt u weer gewoon slikken. Door voeding CBG-kristallen kunnen uitstekend worden gemengd door uw voeding. Zo zou u bijvoorbeeld olie met CBG kunnen gebruiken om te koken. Hierbij is het wel van belang om de temperatuur altijd onder de 180 graden te houden, anders verliezen de CBG-kristallen hun kracht. Door drank Ook dit is een even populaire als gemakkelijke methode. U voegt simpelweg wat CBG-kristallen toe aan uw drinken, zoals thee, een sapje of een kopje koffie – en roeren maar. Daarna begint u te drinken en uw lichaam doet de rest. In verzorgingsproducten Dit is een aanrader voor mensen die liever geen CBG via de mond innemen. Het is namelijk mogelijk om CBG op de huid aan te brengen. Dit gebeurt bijvoorbeeld met een olie of met een crème. Doe dit vooral wanneer u met de CBG huidproblemen of ontstekingen wil bestrijden. Dosering Wij raden u aan om niet meer dan 50 mg CBG per dag in te nemen.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Bewaren zoals bij de meeste cannabisproducten geldt ook voor CBG-kristallen dat ze bewaard moeten worden op een koele en droge locatie. En vooral: niet in de zon. Dus ook een donkere locatie is echt aan te raden. Een keukenkastje of voorraadkast volstaat. Ongeopende CBG-kristallen zijn anderhalf jaar houdbaar. Geopende CBG-kristallen moeten binnen een half jaar worden ingenomen.

Fabrikant Naam

Dutch Hemp

Fabrikant Adres

http://www.dutchhemp.eu

Voedingswaarde

Zie ingrediëntenlijst.

Maximale bewaartemperatuur

18 °C

Type supplement

Kruiden en planten

Type kruid of plant

Andere kruid of plant

Substantie

Poeder

Smaak

Zonder smaak

Levensfase

Overgang, Senioren 65+, Volwassenen, Kinderen

Geslacht

Unisex

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Nee

Land van oorsprong

Nederland

Taal handleiding

Engels

Verpakkingsinhoud

Beschikbaar in 1 gram, 3 gram en 5 gram, 99,6% CBG, Geen THC, Geen terpenen aanwezig, Geen toegevoegde chemicaliën, Potje met schroefdop, Smaakloos

Inhoud

1 g

Verpakking breedte

4 cm

Verpakking hoogte

2 cm

Verpakking lengte

4 cm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

THC gehalte

0.00 %

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Verpakkingsgewicht

2 g

EAN

8720865376325

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Kruiden & Planten

Merk

Dutch Hemp

Geschikt voor levensfase

Volwassenen, Senioren 65+, Overgang, Kinderen

Last updated on maart 23, 2024 6:44 pm
SKU: 9300000139347668 Categorie:
Uw recensie toevoegen

CBG isolaat 1.000 mg (1 gram) is ook bekend onder de naam ‘CBG kristallen’ en ‘CBG-poeder’.

Het voordeel van isolaat is dat het absoluut geen THC bevat. Daarnaast is CBG isolaat smaakloos, dit in tegenstelling tot CBG olie. Tevens is CBG isolaat zéér geconcentreerd.

CBG isolaat bestaat voor meer dan 99% uit CBG. Hierdoor is CBG isolaat zeer geschikt om te verwerken in voedingsmiddelen.

Wat zijn CBG-kristallen?

CBG-kristallen zijn ook wel bekend onder de naam CBG-isolaat. Beide termen staan voor hetzelfde: zuivere CBG. Als we zuiver zeggen, dan bedoelen we ook echt zuiver. CBG-kristallen bestaan volledig uit pure CBG en verder niets. Er zijn geen andere cannabisstofjes of zelfs terpenen in aanwezig.

Productie van CBG-kristallen

CBG-kristallen ontstaan door een proces dat we CO2-extractie noemen. Wanneer dit voltooid is, volgen er nog verscheidende processen om filtratie en zuivering te bereiken. De volledige productieketen is milieuvriendelijk. Het eindproduct van CBG-kristallen is dan ook veganistisch, glutenvrij en lactosevrij. Daarnaast bevatten CBG-kristallen géén kleurstoffen of kunstmatige conserveringsmiddelen.

Kwaliteit van onze CBG-kristallen

Bij ons draait alles om kwaliteit en dat geldt ook zeker voor onze CBG-kristallen. Wij laten deze producten altijd testen door een onafhankelijke partij in een daarvoor geschikt laboratorium. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de producten te allen tijde voldoen aan de kwaliteitseisen die worden gesteld voor de belangrijkste certificeringen. Naast de kwaliteit verzekeren we ons er ook iedere keer weer van dat in elk product ook echt de juiste hoeveelheid CBG aanwezig is.

Let op

CBG-kristallen zijn niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Daarnaast dienen gebruikers de kristallen bij kinderen uit de buurt te houden.

Een voedingssupplement als CBG mag nooit worden beschouwd als vervanging van echte voeding. Mocht u medicijnen gebruiken, vraag dan eerst uw huisarts of het verstandig is om CBG-kristallen in te nemen.

Tot slot willen wij benadrukken dat de hierboven gegeven informatie slechts educatie betreft, geen medisch advies.

Dutch Hemp CBG kristallen/isolaat – 1000 mg/ 1 gram – cannabigerol
Dutch Hemp CBG kristallen/isolaat – 1000 mg/ 1 gram – cannabigerol

 30,00

Gezond-winkel.nl
Logo