TIENS Glow Collagen Shot – Collogeen – Ginseng extract – Manuka honing – Paarse wortel- Double-NUTRI2-technologie™

 45,00

Ingrediënten

Peptan® vis collageen peptiden, verse ginseng (Panax ginseng C.A. Mey.) wortel extract (vloeibaar), appel (Malus domestica Borkh.) sapconcentraat, tapioca trehalose* uit cassave (Manihot esculenta Crantz) knol, zuurteregelaar: citroenzuur, verdikkingsmiddel: acaciagom, Mānuka nectar honing**, paarse wortel (Daucus carota L.) en citroen (Citrus limon (L.) Osbeck) sapconcentraat, emulgator: pectines, cranberry frambozensmaak, zuurteregelaar: appelzuur, emulgator: zonnebloemlecithines poeder, aardbeiensmaak, zoetstof: steviolglycosiden uit stevia (Stevia rebaudiana) bladeren. * trehalose is een bron van glucose, **Mānuka nectar honing van de Mānuka struik (Leptospermum scoparium) bloemen. Land van herkomst: Nieuw-Zeeland.

Allergeneninformatie

geen

Aantal stuks in verpakking

15 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Een sachet keer per dag. Het moet worden ingenomen met lauw water of worden gemengd met voedsel.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

zie op de verpakking

Fabrikant Naam

TIENS

Fabrikant Adres

TIENS Europa GmbH, Georg-Wilhem-Strasse 3, 10711 Berlin

Voedingswaarde

Ingrediënten: in 15 ml (aanbevolen dagelijkse portie) Vis collageen peptiden 2500 mg Vers ginseng extract 835mg Manuka nectar honing 100 mg Paars wortel- en citroensap 90 mg

Type supplement

Collageen

Taal handleiding

Engels

Inhoud

225 ml

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

THC gehalte

0 %

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

EAN

8720615529896

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Collageen

Merk

TIENS

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Last updated on september 20, 2024 12:03 am
SKU: 9300000139529158 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Voedingssupplement met collageen, ginseng extract, Manuka honing en paars wortelsap. Met tapiocasuiker en stevia, maar ook fruit en paars wortelsap, voor een betere smaak.

TIENS Glow Collagen shot bevat gehydrolyseerde vorm van marien collageen – collageenpeptiden, die de meest natuurlijke vorm van collageen zijn voor ons lichaam om te absorberen en te gebruiken. Zowel de huid, waar collageen ongeveer 75% van het droge gewicht uitmaakt en volume biedt dat de huid er soepel uit laat zien, als de gewrichten profiteren van collageentoevoer naar het lichaam.

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam. Het is een belangrijk bestanddeel van al het bindweefsel, het biedt de infrastructuur van het bewegingsapparaat en is het belangrijkste structurele element van de huid, dat een extracellulaire matrix biedt, die de huid veel van zijn algehele constitutie en uiterlijk geeft.

TIENS Glow Collagen Shot is bovendien geformuleerd met Fresh Ginseng extract, Manuka honing en paars wortelsap – natuurlijke ingrediënten waarvan bekend is dat ze buitengewoon hoge gehaltes aan antioxidanten en andere, krachtige actieve verbindingen hebben.

Vers Ginseng extract

Ginseng bevat een overvloed aan alkaloïden zoals ginsenosiden, actieve verbindingen die uitsluitend voorkomen in het plantengeslacht Panax (ginseng). Veel studies naar de biologische effecten van ginsenosiden in celculturen hebben hun hoge antioxidantcapaciteit aangetoond. Ginseng wordt beschouwd als een van de meest kostbare adaptogenen die sinds de oudheid op grote schaal worden gebruikt in verschillende culturen en menselijke populaties.

Manuka honing

Kwaliteit van Manuka honing gebruikt in TIENS Glow Collagen Shot is gecertificeerd met het UMF-keurmerk™. Manuka honing UMF10+ heeft een hoog methylglyoxal gehalte van meer dan 263 mg/kg. Methylglyoxal (MGO) is een natuurlijk voorkomende chemische stof, verantwoordelijk voor hoge biologische activiteit en unieke antibacteriële eigenschappen van Manuka honing. Dit plaatst het in de elitegroep van superfoods.

Paarse wortel

Paarse wortel is een voorouder van de moderne wortel. Het bevat meer voedingsstoffen in vergelijking met gewone oranje wortel. Paarse wortel heeft een exclusieve waardevolle anthocyanidine – cyanidine – een natuurlijk pigment dat voorkomt in sommige rode bessen en donkere, paarse groenten. In de plantenhuid vertoont donkergekleurd cyanidinepigment aanzienlijke antioxiderende eigenschappen en beschermt het, net als andere anthocyanidinen, tegen oxidatieve stress veroorzaakt door UV-stralen en andere vrije radicalen.

Dubbele NUTRI2-technologie™

Double-NUTRI2-technologie™ combineert met succes de in water oplosbare en in olie oplosbare voedingsstoffen samen met natuurlijk plantenextract en functionele ingrediënten. Deze gepatenteerde micro-emulsificatietechnologie maakt micronisatie van actieve ingrediënten mogelijk tot een functionele deeltjesgrootte van 1 ~ 3μm, wat zorgt voor een uitstekende, snelle absorptie zonder de noodzaak van fysieke spijsvertering in het lichaam.

TIENS Glow Collagen Shot – Collogeen – Ginseng extract – Manuka honing – Paarse wortel- Double-NUTRI2-technologie™
TIENS Glow Collagen Shot – Collogeen – Ginseng extract – Manuka honing – Paarse wortel- Double-NUTRI2-technologie™

 45,00

Gezond-winkel.nl
Logo