Suplibox Hawthorn Oil 90 capsules – meidoorn olie hart bloeddruk bloedvaten aders aderverstevigend

 22,85

Ingrediënten

meidoornmaceraat in koolzaadolie (Crataegus monogyna, Brassica napus), omhulsel (rundergelatine, glycerine)

Allergeneninformatie

Geen

Gebruiksaanwijzing

1 per dag

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Bewaren onder 25°C en buiten invloed van vocht en licht.

Fabrikant Naam

Apotheek Van Bree

Fabrikant Adres

Van Breestraat 18, 2018 Antwerpen

Maximale bewaartemperatuur

25 °C

Type supplement

Kruiden en planten

Type kruid of plant

Meidoorn

NUT-nummer

PL 4210/6

Taal handleiding

Engels, Nederlands, Frans

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Allergenen

Geen allergenen

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

THC gehalte

0 %

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

EAN

5430003217115

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Kruiden & Planten

Merk

Suplibox

Last updated on maart 23, 2024 6:12 pm
SKU: 9300000138741547 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Hawthorn Oil van Suplibox

Actieve ingrediënten:
Meidoornmaceraat in koolzaadolie

Aanbevolen dosis:
1 per dag

Informatie:
De meidoornbes kent een lange en langdurige geschiedenis van medicinaal gebruik. Eeuwenlang is de meidoornbes gebruikt als een kruidengeneesmiddel voor spijsverteringsproblemen, hartfalen, en hoge bloeddruk. In feite is het een belangrijk onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Meidoornbessen waren favoriet bij de Amerikaanse Indianen als hartversterker en ze gebruikten ze ook voor maag- en darmklachten. Een van de oudst bekende geneeskrachtige planten is de meidoornbes, die in de eerste eeuw na Christus door een oude Griekse arts werd voorgeschreven.

BELANGRIJK: Bij Suplibox werken we 100% plasticvrij. De supplementen komen aan in biologisch afbreekbare zakjes. We raden aan éénmalig een Suplibox Starter Pack aan te schaffen zodat je je supplementen vrij van vocht en luchtdicht kan bewaren. In iedere Starter Pack kan je 3 verschillende supplementen bewaren.

Onderzoek suggereert dat Meidoorn Olie:

  • Krachtige antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen bevat

  • Kan helpen angst te verminderen

  • Bijdraagt tot de gezondheid van het hart

  • De spijsvertering verbetert

  • De bloeddruk en het cholesterolgehalte kan verlagen

Wetenschappelijk onderbouwde voordelen Hart

Wetenschappers hebben begrepen dat meidoorn op verschillende manieren goed is voor het hart, doordat het een verwijding veroorzaakt van de gladde spieren die de kransslagaders bekleden, waardoor de bloedstroom toeneemt. Onderzoek suggereert dat meidoorn kan:

  • De bloeddruk verlagen: vroeg onderzoek wijst uit dat meidoorn bloeddrukverlagende eigenschappen heeft. In de traditionele Chinese geneeskunde is de meidoornbes zelfs een van de meest aanbevolen voedingsmiddelen om hoge bloeddruk te helpen behandelen. Men denkt dat de bes ervoor zorgt dat de bloedvaten in de buurt van het hart zich ontspannen. Het schijnt dat dit effect te danken is aan een bestanddeel in meidoorn dat proanthocyanidine heet.
  • Het cholesterolgehalte verlagen: Onderzoek wijst uit dat meidoorn het cholesterol, de lage dichtheid lipoproteïne (LDL, of “slechte cholesterol”), en de triglyceriden (vetten in het bloed) kan verlagen. Het lijkt de opeenhoping van vetten in de lever en de aorta (de grootste slagader in het lichaam, gelegen bij het hart) te verminderen.
  • Hartfalen helpen behandelen: Meidoorn is vooral bekend om zijn gebruik naast traditionele medicijnen bij de behandeling van hartfalen, omdat is aangetoond dat het de hartfunctie verbetert en symptomen als kortademigheid en vermoeidheid vermindert.

Spijsvertering

Meidoornbessen en meidoornextract worden al eeuwenlang gebruikt voor de behandeling van spijsverteringsproblemen, met name indigestie en maagpijn. De bessen bevatten vezels, waarvan is aangetoond dat ze de spijsvertering bevorderen door constipatie te verminderen en als prebioticum te fungeren. Prebiotica voeden je gezonde darmbacteriën en zijn van vitaal belang voor een gezonde spijsvertering. Het is ook aangetoond dat het de transittijd van voedsel in je spijsverteringsstelsel vermindert, wat indigestie kan verlichten.

Stress

Meidoorn heeft een zeer licht kalmerend effect, wat angstsymptomen kan helpen verminderen. Omdat het weinig bijwerkingen heeft in vergelijking met traditionele medicijnen tegen angst, wordt meidoorn nog steeds onderzocht als een mogelijke behandeling voor aandoeningen van het centrale zenuwstelsel, zoals angst en depressie.

Waarom onze Meidoorn Olie nemen Zuivere formulering

Elk van onze vloeibare capsules bevat 300 mg zuiver meidoornmaceraat, een bes die al eeuwenlang wordt gebruikt als behandeling voor stress, hart- en spijsverteringsproblemen.

Superieure stabiliteit

Onze meidoornolie is een uitstekende bron van vitamine E, een krachtige antioxidant, en zit boordevol omega-3. De olie is geformuleerd met koolzaadolie, voor een betere stabiliteit, waardoor de werkzaamheid behouden blijft en de olie niet wordt afgebroken tot u er klaar voor bent om het in te nemen.

Onze Hawthorn Oil bevat rundergelatine die gecertifieerd kosher en hallal is.

Suplibox Hawthorn Oil 90 capsules – meidoorn olie hart bloeddruk bloedvaten aders aderverstevigend
Suplibox Hawthorn Oil 90 capsules – meidoorn olie hart bloeddruk bloedvaten aders aderverstevigend

 22,85

Gezond-winkel.nl
Logo