Keune Care Color Brillianz Shampoo 1000 ml & Conditioner 1000 ml

 91,20

Type shampoo

Normale shampoo

Ingrediënten

fragance

Geschikt voor haartype

Alle haartypes

Inhoud

2000 ml

Aantal dispensers

2 stuk(s)

Geslacht

Unisex

Haarprobleem

Geen haarprobleem

Land van oorsprong

Nederland

Periode na opening

12 maand

EAN

3130423655499

Categorieën

Persoonlijke verzorging Haarverzorging Shampoo Haar

Merk

Keune

Hulp bij

Geen haarprobleem

Haartype

Alle haartypes

Last updated on maart 23, 2024 5:35 pm
SKU: 9300000143048123 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Het is een milde shampoo die, dankzij de toevoeging van LP 300 (kleurstabilisator), de kleur levendig en glanzend houdt. Ook zorgt zonnebloemextract voor een bescherming van de haarkleur. Met dit haarproduct wordt het haar daarnaast ook nog gereinigd, verzorgd en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UVA en UVB.

De Keune Color Brillianz Shampoo bevat naast bovenstaande toevoegingen nog meer voordelen. Zo maken zijde proteïnen het haar zacht en glanzend en zorgen polymeren voor een betere doorkambaarheid. Een goede doorkambaarheid is belangrijk, aangezien het haar anders sneller kan beschadigen.

Hoe gebruik ik de Color Brillianz shampoo?

Het gebruiken van de shampoo is eenvoudig. Neem een beetje product op je hand en masseer dit in je haar met de palm van je hand. Spoel de shampoo daarna weer grondig uit. Voor een ultiem resultaat gebruik je hierna een conditioner of zelfs een masker.

Keune Care Color Brillianz Conditioner 1000 ml.

De Keune Color Brillianz Conditioner is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. De conditioner beschermd de kleurintensiteit dankzij het Color Sealing Complex van Keune. Tevens maken verschillende soorten proteïnen het haar zacht en glanzend en zorgen polymeren voor een betere doorkambaarheid. Tot slot wordt het haar beschermd tegen de schadelijke invloeden van UVA en UVB straling. Jouw haar voelt heerlijk verzorgd aan en ziet er fantastisch uit.

Hoe gebruik je de Color Brillianz conditioner?

Het gebruik van de conditioner is heel eenvoudig. Verdeel het product zorgvuldig door handdoekdroog haar. Vervolgens laat je de conditioner 1 tot 3 minuten inwerken, waarna je lauw water toevoegt en de conditioner door het haar masseert. Spoel nu grondig uit.

Keune Care Color Brillianz Shampoo 1000 ml & Conditioner 1000 ml
Keune Care Color Brillianz Shampoo 1000 ml & Conditioner 1000 ml

 91,20

Gezond-winkel.nl
Logo